2777
2789
عزیزم پسر بزرگتون الان درست حرف میزنه یا سوال میپرسه؟خواهر زاده ی من دقیقا مثل پسر شماست چند جا بردی ...

بله خانمی شکر خدا درست شد 

مخصوصا از عید امسال جمله بندی کامل شد . 

و جدیدا یک ماهه داره سوال میپرسه که من عشق میکنم ❤️😉

خانمی خواهرزادتون چند سالشه و چه وضعیتی داره . 

من دیگه استاد شدم توی این زمینه 

انقد با همسرم تحقیق کردیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم داشتم راجب تیروئید او بارداری سرچ میکردم تایپیک شما رو دیدم.

من هفته ی هفت هستم ازمایش که دادم TSH  من ۴.۱۱ هست تو محدوده ی نرماله اما انگار برای بارداری باید کمتر باشه، تازه دیروز جواب ازمایشم اومد دکتر فردا میرم. نگرانم.

بچه ی شما خدا رو شکر سالمه؟

مشکلی نداره؟

و اینکه سن ربطی نداره؟ چون تو بارداری چندسالتون بود؟

خدایا دوست دارم

سلام خسته نباشید من تویه تایپیک دیدم که شما گفتین پسرتون سنگ کلیه داشته 

پسر من هم سنگ کلیه داره الان دوماهه شه از همون داروهای ترش بهش دادن خیلی بد مزه هست تا وقتی میدم از گریه هلاک میشه الان یک هفته هست ولی بی قرای هاش کم نشده

خیلی گریه میکنه خواب نداره 

پسر من سنگ هشت میل داره

توهر کلیه کلی سنگ بود  استرس دارم نمیدونم چکار کنم

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭
سلام عزیزم داشتم راجب تیروئید او بارداری سرچ میکردم تایپیک شما رو دیدم.من هفته ی هفت هستم ازمایش که ...

سلام خانمی 

خیلی خوش موقع متوجه شدید 

عدد تون هم توی محدوده نرمال هست اما توی بارداری برای احتیاط روزی یدونه قرص کوچولو مینویسن . 

من ماه هفتم بارداری متوجه این عدد شدم و خیلی دیر بود 

اون دو ماه آخر قرص خوردم ولی همش نگران بودم 

چون میگفتم کنترل توی سه ماهه ی اول مهمه . 

ولی شکر خدا پسرم سالم بدنیا اومد 

الآنم ۹ ماهش هست و ماشاالله کاملا سالم 

سلام خسته نباشید من تویه تایپیک دیدم که شما گفتین پسرتون سنگ کلیه داشته پسر من هم سنگ کلیه داره الان ...

سلام خانمی 

کاملا درکت میکنم بله پسرم توی یک سالگی سنگ داشت 

شایدم از قبل داشته اما ما یک‌سالگی متوجه شدیم . 

اولا که خیالت رو راحت کنم موضوع سنگ در بچه ها مثل آدم بزرگا دردناک نیست شکر خدا و فقط باعث بی‌قراری یا کج خلقیشون میشه .اون داروی ترش هم اصلا چیز خاصی نیست 

همون سیترات هست مثل سیترات آبلیمو . 

بچه ی دو ماهه هنوز قوه ی چشایی قوی ای نداره اونقدری متوجه ترشیش نمیشه . من با قطره چکان یهو فشار میدادم داخل دهانش مثلا دو یا سه بار .‌‌

وقتی خوب بشه دیگه شکر خدا تموم میشه این موضوع 

چون بچه ها بدنشون در حال تکامل هست و‌نواقصشون رو به مرور برطرف میکنن .یه دکتر حاذق بمن گفت که بچه ها تا دو سالگی مثل یک جنین در حال تکامل و اصلاح هستن . 

عزیزم برای آرامش خودت توی آب سوره والعصر بخون و بخور آروم میشی . 

بچه هم بسپار به خدا صدقه بده نذر صلوات کن خیلی زود خوب میشه . 

من پسرم پنج سال و نیمه هست و شکر خدا دیگه هیچوقت این مشکل پیش نیومد . الحمدللله 🤲

سلام خانمی خیلی خوش موقع متوجه شدید عدد تون هم توی محدوده نرمال هست اما توی بارداری برای احتیاط روزی ...

خدا رو شکر عزیزم

ممنون که جواب دادین خدا پسرتون رو براتون حفظ کنه.

خود دکتر زنان بهتون قرص داد؟

به من خود دکتر زنان داد وقتی ازمایش داد قرص لووکسین ۵۰ روزی یکی ناشتا

خدایا دوست دارم
سلام خانمی کاملا درکت میکنم بله پسرم توی یک سالگی سنگ داشت شایدم از قبل داشته اما ما یک‌سالگی متوجه ...

ممنون عزیزم

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭