2777
2789
عنوان

جلوگیری از بارداری

248 بازدید | 27 پست

به نظرتون مصرف قرص ضدبارداری در مدت زمان طولانی باعث نازایی میشه.یا باعث میشه که خیلی سخت باردار شد

تعداد رای : 2
نظرسنجی
.
1
50%
.
1
50%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

تاثیرات بدی داره کلا قرص

بدنو میریزه بهم و هیکلو زشت میکنه

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
مصرف زیادش میگن اگه وقتی بخوای باردار بشی درصد بارورشدنت کمتره البته من نمیدونم خواهر شوهرم گفت  ...

من ۶ ماه خوردم دریغ از صد گرم

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

عزیزم قرص های جلوگیری خوبش و  خارجیش خیلیم خوبه من یاسمین میخورم ولی ۵۰ تومنه خب اما می ارزه عوارض نداره ینی خیلی کمه من حساسم خیلی ولی اصلا حالمو بد نمیکنه ولی بهتزین حالت اینه که ۶ ماه قرضص بخوری ۶ ماه یک روش دیکه مثل ک ا ن د و م که من خودم اینطورم 

ولی مثلا دوستم سالها قرص خورد ماه اول که ول کرد حامله شد

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!