بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیز دلم فقط به فکر سلامتی خودت و بچه ات باش جنسیت اصلا مهم نیست . به خاطر حرف دیگران هم خودتو اذیت نکن . الان که من دارم بهت پیام می دم بیمارستان هستم و زایمان کردم . اینجا انقدر مادر بد حال و بچه تو دستگاه می بینم . مادرانی که بچه از دست دادن که می گم چقد دلشون خوشه به جنسیت . فقط و فقط سلامتی
انشالا یهویی یه چیزی بشه . همونی که دلت می خواد بشه
من سونو ان تي جنسيت ني نيم مشخص شد كلي هم خريد كردم يكي از بچه هاي گروه اومده از همه ميپرسه بعد مي ...
واااه چرا آخه بايد به اين چيزا ربطش بده! اصلااا ذهنتا درگير نكن اكثرن وقتي جنسيتا ميفهمن دنبال كشف قانون ميگردن كه به ي چيزي ربطش بدن در صورتي كه به هييييچي به جز قسمت بستگي نداره! بعدشم ديگه وقتي دكتر گفته نينيت پسره شك نكن اگه دختر بود شايد عوض ميشد ولي پسر ديگه قطعيه
واااااای عزیزم قدم نو رسیده مباااااارک خوش به سعادتت مااادر جان ریزش گناهت مبارک فدای نی نیت
ممنون عزیزم . من خودم جنسیت برام مهم بود ولی خواست خدا با خواست دل من یکی نبود . دلم می خواست دخترم برادر داشته باشه ولی خواست خدا بر این بود که خواهر هم باشن . اومدم بیمارستان تو قسمت نوزاد های تحت مراقبت رو دیدم جنسیت به کل یادم رفت و از خدا خواستم سالم بدنیا بیاد . حتما نباید کفر نعمت کنیم تا بعدا بگیم چه اشتباهی کردم . انشالا مادرایی هم نوزاد هاشون تحت نظرن یا از دست دادن خدا بهشون آرامش بده
انشالا یهویی یه چیزی بشه . همونی که دلت می خواد بشه