2777
2789

من دوساله عقدم

شوهرم یه سری جاها خیلی برام کم میذاره خیلی کم محبت میکنه خیلی کم باهام وقت میگذرونه دوست داره بیشتر پیش خونوادش باشه اصلا بیرون نمیریم بهم ابراز علاقه نمیکنه هیچ وقت اصلا برنامه ای واسه ایندمون نداره تاحالا توی این مدت عقد بهم نگفته دوستت دارم یا برنامه ای واسه یه باهم بودن دونفره نذاشته

اما از طرف دیگه یه سری جاها یه جوری رفتار میکنه که فکر میکنم شاید دوسم داره مثلا هیچ وقت داد نمیزنه هیچ وقت پیام یا زنگم دیر جواب نمیده هر چی بخوام میخره تو جمع مراقبمه(ما کلا خیلی تنها نمیشیم بیشتر رفتاراش تو جمع میبینم) احتراممو خیلی نگه میداره خیلی دوست داره پیشرفت کنم خیلی دوست داره خوشحال باشم ناراحتیم براش مهمه اما مثلا اگه گریه کنم نمیتونه نگام کنه میذاره میره منت کشی بلد نیست اصلا رمانتیک نیست 

این رفتارای دوگانه و بی برنامه بودنش باعث شده برای ادامه رابطه دودل بشم حرف زدن باهاش هم تاثیری نداره چون اصلا حرف نمیزنه

به نظرتون باهاش ادامه بدم؟اگه بخواد عروسی کنیم میتونه وضع مالشم خوبه منم از خوانوادم کسی رو ندارم ازم حمایت کنه داستان زندگیم درازه ولی اون خونواده مهربون و حامی داره که عاشقشونه من نه.هر کاری هست باید خودم بکنم به نظرتون ارزش داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش کمرنگ شو و زنگ نزن هروقت زنگ زد بگو فکراتو بکن بعد الان عقدی دستت بازه نیاز به حمایت کسی نداری ...

این کارو هم کردم وقتی بهش زنگ نزنم خیلی به هم میریزه اما بازم تاثیری نداره.حتی به خانوادشم گفتم اصلا سمتم نمیاد.بازم تاثیری نداشت.میگه طلاق نمیدم

ببین اینطوری که تو گفتی شوهرت نمیتونه احساساتشو نسبت بهت بیان کنه و داره عملی نشون میده .خوب بنظر من خیلی امتیازات خوبی داره ،همین ک احترامت داره ،همین که هرچیزی برات مهیا میکنه یعنی براش مهمی و ارزش داری اما کلامی نمیتونه ابراز کنه .ببین تو باید اصولا این آدم شرطی کنی ،مثلا هر روز بهش صبح پیام بدی و بهش بگی حتما تو باید جواب بدی .بعد میتونی خودت ناراحت نشون بدی و گفت چیشده بگی من‌زنم دوست دارم احساساتت نشون بدی.یا فعلا تو برای بیرون رفتن پیش قدم شو بعد عادتش میشه.ببین مرد زن میسازه سختیش شاید اگر خیلی محکم باشه چند سال باشه شاید ۲ الی ۳ سال دیگه ۴ سال میشه اونی که میخواستی ۹۰ درصد

ببین اینطوری که تو گفتی شوهرت نمیتونه احساساتشو نسبت بهت بیان کنه و داره عملی نشون میده .خوب بنظر من ...

حرفت کاملا درسته اما خیلی سخته تاوقتی اون راه بیوفته من افسرده شدم

الان بهترین لباسارو براش میپوشم ارایش میکنم اصلا تعریف نمیکنه ازم

حسی بهت نداره فقط بهت عادت کرده احتمالا سنتی ازدواجتون. بهتره بری مشاور بهش نگو یواشکی برو راهنماییت ...

اخه از اول اینجوری بود. از اول که عادت نداشت بهم

اره سنتی بودیم

حرفت کاملا درسته اما خیلی سخته تاوقتی اون راه بیوفته من افسرده شدمالان بهترین لباسارو براش میپوشم ار ...

خب بهش بگو تو بگو برای اون کم کم عادت میشه‌.دختر خوب فکر میکنی بقیه مردا کاملن؟این ک میگی حداقل احترام ادب خانواده و اصالت داره از نظر مالی هم اوکی .این درست کن.

بعدی بهتر از قبلی نیست ۸۰درصد