من دوساله عقدم
شوهرم یه سری جاها خیلی برام کم میذاره خیلی کم محبت میکنه خیلی کم باهام وقت میگذرونه دوست داره بیشتر پیش خونوادش باشه اصلا بیرون نمیریم بهم ابراز علاقه نمیکنه هیچ وقت اصلا برنامه ای واسه ایندمون نداره تاحالا توی این مدت عقد بهم نگفته دوستت دارم یا برنامه ای واسه یه باهم بودن دونفره نذاشته
اما از طرف دیگه یه سری جاها یه جوری رفتار میکنه که فکر میکنم شاید دوسم داره مثلا هیچ وقت داد نمیزنه هیچ وقت پیام یا زنگم دیر جواب نمیده هر چی بخوام میخره تو جمع مراقبمه(ما کلا خیلی تنها نمیشیم بیشتر رفتاراش تو جمع میبینم) احتراممو خیلی نگه میداره خیلی دوست داره پیشرفت کنم خیلی دوست داره خوشحال باشم ناراحتیم براش مهمه اما مثلا اگه گریه کنم نمیتونه نگام کنه میذاره میره منت کشی بلد نیست اصلا رمانتیک نیست
این رفتارای دوگانه و بی برنامه بودنش باعث شده برای ادامه رابطه دودل بشم حرف زدن باهاش هم تاثیری نداره چون اصلا حرف نمیزنه
به نظرتون باهاش ادامه بدم؟اگه بخواد عروسی کنیم میتونه وضع مالشم خوبه منم از خوانوادم کسی رو ندارم ازم حمایت کنه داستان زندگیم درازه ولی اون خونواده مهربون و حامی داره که عاشقشونه من نه.هر کاری هست باید خودم بکنم به نظرتون ارزش داره