2777
2789
عنوان

بارداری

321 بازدید | 19 پست

سلام خانما 9روز به پریودیم مونده چند روزی که کمرم درد میکنه شکمم گاهی خیلی سفت میشه وسرگیجه دلرم گاهیم سرم درد میکنه سه ماهه تو اقدامم چند روز پیش بی بی زدم منفی شد😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور بودی

کمرم درد میکرد زود خسته میشم نفسم تنگ بود بی بی زدم دوتا خط افتاد هنوز هیچ کس نمی دونه نمی دونم چه جوری به خانوادم و خانواده همسرم بگم 

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

خسته نباشی معلومه کلا از اقدام چیزی نمیدونی ببین خانوما اکثرا وسط سیکل تخمک گذاری میکنن که اگه اقدام کنن عمل لقاح ولانه گزینی چیزی حدود ده روز طول میکشه بعد هورمون بتا بالا میره توی خون ترشح میشه طی چهار روز از خون توی ادرار ترشح میشه دقیقا اینا چیزی حدود چهارده روز طول میکشه یعنی روزه موعدت یا چند روز بعد اون تست بزنی مشخص میشه الان خیلی زوده

امیدوارم خبرشو بهتون میدم الان بیست وهفتم موعدمه

اصلا تا چند روز از موعدت نگذشته بی بی نزن تو تازه الان باید اقدامت باشه چجوری بی بی میزنی ببین باید از روز ده تا بیست سیکل پریودت یه روز درمیان اقدام داشته باشی هفته ی آخرم که مونده به پری باید جلو گیری کنی چون اسپرم گرمه مانع لانه گزینی میشه روغن سیاهدانه بگیر از روز اول تا چهارده پری ماساژ بده زیره شکمت تو پریود چیزای گرم بخور بعد اقدام پاهاتو یه مقدار بالا بگیر بعدش به پهلوی راست بخواب تا دوساعت عفونت نداری؟