2777
2789

من یه دختر داشتم دلم میخواست یه پسرم داشته باشم ولی خدا یه دختر دیگه بهم داد وقتی جواب ازمایش و دیدم و فهمیدم که قطعی بچه ی دومم دختر ته دلم یکم ناراحت شدم واقعا اولین چیز سلامتی ولی حتی نمیدونم چمه به خاطر این قضیه گریه هم کردم میدونم بخاطر هورمون های بارداری ولی میشه یکم دل گرمی بدین 🫠

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم عاشق بچه پسرم کاش بعدا خدا بهم بده

منم همین طور ولی انگار قسمت نیس🫠💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶

انشالله که به سلامتی به دنیا بیاد عزیزم حست به نظر من مشکلی نداره خیلیا دوست دارن بچشون پسر یا دختر بشه نمی‌دونم چرا اینو بد میبینن خب دل آدم اونو میخواد مگرن هیشکی جز مادر بچشو هرچی باشه بیشتر دوست نداره

آره می‌دونم حق داری همه ی بابا مامانا دلشون میخواد هم پسر هم دختر رو تجربه کنن هر کدوم شیرینی خودشو داره 🥰🥰

ولی بنظر من خدا صلاح و مصلحت ما رو خیلی بهتر می‌دونه قطعا میدونسته صلاح شما در اینه که دوتا دختر گل داشته باشی 😍😍الهی که دخترات اولا سلامت باشن بعدم اینقددددد موفق بشن و سربلندت کنن که همه جا اسمشون باشه 😍😍😍

حتی شوهرمم ناراحته وعلناا بهم گفت که هیچ وارثی نداره واقعا قلبم شکست من چیکار کنم اینو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشکال ندارههه عزیز دلممدرسته خدا بهت پسر نداد، ولی به نظرم اینش خوبه که دختره خواهر دار داره میشه پس ...

مرسی عزیزم امیدوارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40