2777
2789
عنوان

خواستگار از طبقه مرفه

1399 بازدید | 70 پست

سلام دخترا امیدوارم خوب باشید

دو هفته پیش با یه آقایی آشنا شدم تو اداره که پیشنهاد دوستی داد من اولش رد کردم اما وقتی دیدم اصرار میکنه قبول کردم و شمارش رو یادداشت کردم و بعد بهش یه پیام ساده دادم

از اون روز باهم در ارتباطیم ازم خواست که ببینیم همدیگه رو بعد دو هفته دیروز دیدمش 

تو این مدت پشت تلفن جوری وانمود میکرد که انگار هیچی نمیفهمه و به قول خودمون گیجه

همون روز آشنایی هم میگفت من خونه دارم ماشین و شرکت خودم رو دارم خیالت از لحاظ مالی راحت باشه چون صفر تا صد زندگیم رو خودم زحمت کشیدم هیچکس پشتم نبوده ۶ سال ازم بزرگ تره

و گفت قصد مزاحمت ندارم تصمیمم ازدواجه

من خیلی جدی نگرفتم با خودم گفتم برو بابا دیوونه

دیروز که همدیگه رو دیدیم تو کافه و بعدش با ماشینش منو تا یه مسیری رسوند دیدم نه واقعا مرفه هست و نسبت به خانواده من که متوسطه اونا سطح بالایی دارن

دیروز اصرار میکرد که بهش قول بدم تنهاش نمیزارم و همیشه به هم وفادار بمونیم

گفتم من وقتی قول میدم که تو رو کامل شناخته باشم 

گفت باشه منتظر میمونم

نمیدونم چجور رفتار کنم خیلی نگران تفاوت خانواده ها اونم انقدر زیادم 

لطفا نظرات تون رو بگید خوشحال میشم کمکم کنید🙏

تعداد رای : 6
نظرسنجی
1
3
50%
2
3
50%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما جوابتون نه بوده

ولی چون سطح مالیش خوبه نظرتون داره عوض میشه 

بنظرم خوب فکر کن بعد راجع بهش تصمیم بگیر

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

فقط میتونم بگم خیلی مراقب خودت باش ب هیچ عنوان اعتماد کامل نکن و تا همه چیز قطعی نشده و نیومدن خواستگاری حدود رو حفظ کن

برای سطح مالیم ک ب طور سر بسته همین الان اشاره کنید ک از چه طبقه ای هستید

شما جوابتون نه بودهولی چون سطح مالیش خوبه نظرتون داره عوض میشه بنظرم خوب فکر کن بعد راجع بهش تصمیم ب ...

خودمونیم جوابم نه نبود خواستم سریع اوکی ندم 

خیلی مودب برخورد میکرد