2777
2789
عنوان

روانشناس در رابطه با وسواس

136 بازدید | 10 پست

سلام وقت بخیر 

خواستم ببینم روان شناس خوب میشناسید بر درمان وسواس؟

اگه غرب تهران باشه خیلی بهتر 

یکی از دوستان نرگس ولی زاده رو معرفی کرد 

نمی دونم کارشون چطور 

سلام براي پيدا كردن روانشناس خوب لطفا به سايت سازمان نظام روانشناسي و مشاوره مراجعه كنيد و روانشناسان داراي پروانه رو پيدا كنيد،‌ ميتوينن از اونجا خدمات بگيرين، حتما از روانشناساني استفاده كنيد كه پروانه اشتغال داشته باشند.

1) پروانه اشتغال تخصصي

2) فعاليت در مركز روانشناسي نه دفتر خودشون ميتونه كمك كنه كه مسئله شما رصد بشه و يه ناظر در مركز بر فعاليت روانشناس نظارت داشته باشه

3) تعرفه بر اساس نظام روانشناسي

من مركز روانشناسي و مشاوره شيوا رو بهتون معرفي ميكنم، هم مجوز هاي لازم رو داره،‌و هم روانشناسان زيادي داره بيش از 120 نفر كه همگي پروانه دارن، ميتونين از طريق سايتشون اقدام كنيد، و پيگيري كنيد، و تعرفه شون هم بر اساس تعرفه نظام روانشناسي و مشاوره است.
براي درمان وسواس دكتر علي قائدنيا، دكتر اكرم سهرابي، خانم شيوا فرماني عالي هستند

شماره تماس: 09384903280-02188257030

سلام براي پيدا كردن روانشناس خوب لطفا به سايت سازمان نظام روانشناسي و مشاوره مراجعه كنيد و روانشناسا ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم 

لطف کردی😘😍

کجای تهران هست مرکزشون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تراپیست من کارش عالیه حرفه ای به تمام معناست واقعا درکش بالاست هم تلفنی کار میکنه هم اینکه آنلاین با ویس و تایپ کردن هزینه هم برا یکساعت ۱۹۰ میگیره عالیههه

خواستی ازش نوبت بگیر 

اینم شمارش

09199541937

فقط معمولا خارج از نوبت زنگ بزنی شاید جواب نده باید بهش پیام بدی که وقت بگیری

خیلی ممنونم عزیزم حضوری چی؟من دوست دارم حضوری برم

سلام حضوری من مشاور خوبی میشناسم یک ساله دارم باهاش درمانم رو کار میکنم . خیلی مهربون و حامیه و واقعا مثل یه مادر میمونه.  سه جا تو تهران مطب داره اتفاقا هيپنوتيزم و نوروفيدبک هم انجام میده . اگه دوست داشتی درخواست بده برات بفرستم

سلام حضوری من مشاور خوبی میشناسم یک ساله دارم باهاش درمانم رو کار میکنم . خیلی مهربون و حامیه و واقع ...

سلام عزیزم خوبی ؟

یه مرکز رفتم ازم نقشه مغزی گرفتن و گفتن فعلا اولویت درمان استرست هست 

بعد وسواس 

عذر میخوام اگه دوست داشتین بگید مشکل شما چیه و تا چه حد درمان شده؟

اسم دکترتون هم بگید لطفا 

سلام عزیزم خوبی ؟یه مرکز رفتم ازم نقشه مغزی گرفتن و گفتن فعلا اولویت درمان استرست هست بعد وسواس عذر ...

من تا الان نتیجه خوبی گرفتم و راضی ام، از همه مهمتر وجدان کاری ایشون بود برام . مشکلم مهرطلبی، اعتماد به نفس، استرس و افسری بود. درخواست بدین براتون بفرستم که جنبه تبلیغاتی نداشته باشه