2777
2789
عنوان

خیلی به شوهرم شک میکنم چیکارکنم

277 بازدید | 24 پست

خانوما من شوهرم خیلی خوبه مشکل از خودمه.تا حالا هیچی ازش ندیدم اندازه سرسوزن بی محبتی یا نگاه به دختری کسی اصلااا.گوشیشو همیشه میده دستم میدونه حساسم اذیت نمیکنه مثلا بگه نمیدم یا بگه اذیت میکنی با شکاک بودنت و این حرفا

نی نی سایت ممنوع 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چندوقتیه شهر دور سرکاره(شرایط رفتن نداریم اون داره تلاش میکنه بیاد شهر خودمون)همکار خانوم داده همش بهش گیر میدم روح و روانم بهم ریخته زیاد به روی خودم نمیارم که چقدر بهم ریختم ولی همش باحرفام میبرمش تو فکر خیانن شایدبه خانومی دقت نکنه ولی با حرفای من بخواد نخواد دقت میکنه.میگه سنشون بالاست یکیش همسن خودته که اونم ازدواج کرده.همه جوره بادلم راه میاد ولی نمیتونم دلمو اروم کنم😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن محتوای خیانت ب ذهنت ندی

و فکرشو نکنی

مثلا فیلم راجب خیانت نبین خبرشو نشنو

و برو مشاور یا کتاب راجب پارانوئید بخون اگه خیلی شدیده

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

عزیزم اینو یکی میگه که ۸ ۹ سال خودش رو پیر کرد 

منم همین بودم هر روز با استرس زندگی میکردم الان بعد ۸ سال یهو پیر شدم صورت شکسته و داغون و افسرده 

الانم بعضی وقتا میخوام شگ کنم خودم خودمو قانع میکنم میگم برای چیزی ک هنوز ثابت نشده چرا خودتو درگیر میکنی ۸ سال عمر رفته با اضطراب کم نیست

تورو خدا نکن فقط خودت مریض و افسرده و پیر میشی

عزیزم همسرمونو که نمیتونیم تو شیشه کنیم که با هیچ جنس مخالفی ارتباط نداشته باشه 

درسته جامعه بد شدهولی هستن مرد و زن هایی که نجابتشون براشون مهمه 

دلتو اروم کن

خودتو دوس داشته باش❤️
خو دیگه چی میخای ، 🗿🗿🗿

خیلی مزاحمش میشن🙂خودش واسم تعریف میکنه به کسی رو نمیده همه کاراشو برام تعریف میکنه ولی خب ازم خیلی دوره میترسم همش میگم نکنه از راه بدرشه نکنه بلاخره گول بخوره..همکارش یکی دوتاش بهش چشم دارن.دوست خودم داشت.دوستای خواهرشوهرم🙂

سعی کن محتوای خیانت ب ذهنت ندیو فکرشو نکنیمثلا فیلم راجب خیانت نبین خبرشو نشنوو برو مشاور یا کتاب را ...

نمیتونم خیلی تلاش میکنم ولی کافیه تو اینستا یا نی نی سایت ببینم کامل میرم نگاه میکنم.شوهرم واقعا خوبه زمین ماشین هرچی داریم زده بنامم با دلم راه میاد بدش نمیاد بهش شکاکم یا سوال پیچش میکنم ولی من بازم زیاد نشون نمیدم فقط خودخوری میکنم خودمو عذاب میدم

عزیزم اینو یکی میگه که ۸ ۹ سال خودش رو پیر کرد منم همین بودم هر روز با استرس زندگی میکردم الان بعد ۸ ...

ازهمین میترسم من که میدونم شوهرم این کارو نمیکنه نمیدونم شایدم بکنه🤕حتی الان که میخوام توضیح بدم بازم نمیتونم دست بردارم و با شک حرفمو میزنم.هشت ۹ ساله باهمیم ۵ ساله عروسی کردیم یکبار کاری نکرد یا چیزی ازش ندیدم بینهایت دوسم داره قبلا اصلا شکاک نبودم اینقدر جلوم دخترارو دیدم که ناز و عشوه میان دارم دیوونه میشم بعد میگم اینجوری میکنم من پیرمیشم اون همینجوری جوون میمونه میره سراغ یکی دیگه