2777
2789

بچه ها چیکار کنم رابطع قبلیم عاشق پسری بودم که بی پول بود ۵سال بپاش موندم پولدار شد ولم کرد رابطه الانمم پسره پول نداره من میترسم دیگ از اعتماد خدایی چرا هر چی گدا گشنس تو زندگی من میاد

بهش نه بگو تموم شده بره

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه درست توصیف نکرده عزیزم

وقتی پولدار میشن 

میگن عه این دیگه بدردم نمیخوره دوست دختر زمان بی پولیمه 

ی چند تا ایرادم میزارن روت میرن با دختر پولداره ازدواج میکنند

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

شما که انقدر پا قدمت خوبه به نظرم خودت یه حرکتی بزنی پولدار میشی اونموقع اونان ک میان اینجا این تاپیکو میزنن

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

نه درست توصیف نکرده عزیزموقتی پولدار میشن میگن عه این دیگه بدردم نمیخوره دوست دختر زمان بی پولیمه ی ...

واقعا دختر بدی نیستم خانوادمم از نظر مالی بد نیستن ولی نمیدونم چرا همش این بلاها سرم میاد😞

دلیلش عقده ای بودنه،ادما وقتی قدرت دارن عقده هاشونو بیرون میریزن

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

واقعا دختر بدی نیستم خانوادمم از نظر مالی بد نیستن ولی نمیدونم چرا همش این بلاها سرم میاد😞

ایراد از تو نیست عزیزم

اکثرا همینن

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

چون دلیل روانشناسی داره مردا اصلا دوست ندارن جنس مخالف ضعفشونو ببینه و زمانی که پولدار میشن کسی ک توی زمان ضعیف بودنشون کنارشون بوده براشون جذابیت نداره چون دوست دارن برای پارتنرشون قهرمان باشن ناخودآگاه طرف و ول میکنن متاسفانه 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰