2777
2789

پدربزرگ من از لحاظ هوشی فاق العادههههه قویه

یعنی ی چیزی میگم یچیطی میشنوید

آرزوش هم این بوده که دبیر ریاضی بشه

منم خیلی دوس دارم کمکش کنم برسه بهش

فقط از روندش اطلاع ندارم ولی میدونم که میشه

میدونم بخاطر محدودیت سنی فرهنگیان قبول نمیشه

ولی میتونه ریاضی بخونه توی دانشگاه و بعد تدریس خصوصی داشته باشه درسته؟

ممنون میشم روندش رو برام بگید

چقدر قشنگه که همچین حمایتی از پدربزرگتون دارید! بله، کاملاً درست فکر کردید؛ اگرچه دانشگاه فرهنگیان محدودیت سنی داره، ولی پدربزرگ شما همچنان می‌تونه رویای دبیر ریاضی شدن رو از مسیر دیگه دنبال کنه. اینجا روند کلی رو براتون می‌نویسم:

1. شرکت در کنکور سراسری:
    هیچ محدودیت سنی برای شرکت در کنکور وجود نداره. پدربزرگتون می‌تونه در گروه ریاضی یا تجربی یا انسانی کنکور بده، اما برای ریاضی‌خواندن بهتره گروه ریاضی باشه.
  2. تحصیل در رشته ریاضی:
    اگر رتبه‌اش خوب باشه، می‌تونه در یک دانشگاه آزاد، پیام نور، غیرانتفاعی یا حتی دولتی رشته ریاضی محض یا ریاضی کاربردی بخونه.
  3. گرفتن مدرک کارشناسی:
    مدرک کارشناسی در ریاضی پایه برای تدریس خصوصی، آموزش در مؤسسات علمی آزاد و حتی تدریس در مدارس غیرانتفاعی کافیه.
  4. شروع تدریس خصوصی یا مؤسسه‌ای:
    با مدرک کارشناسی، پدربزرگ شما می‌تونه:
    • تدریس خصوصی انجام بده (حضوری یا آنلاین)
    • در مؤسسات کنکور یا آموزشگاه‌های آزاد تدریس کنه
    • اگر رزومه خوبی بسازه، حتی در مدارس غیردولتی هم استخدام بشه (استخدام در مدارس دولتی سخت‌تره چون آزمون داره و سن مهمه)
  5. رزومه‌سازی و گرفتن شاگرد:
    با تدریس خوب، تبلیغات محلی یا در پلتفرم‌هایی مثل «آچاره»، «استادبانک» یا «تکنو‌تدریس»، می‌تونه شاگرد جذب کنه.

اگر خواستید من می‌تونم براش یه برنامه‌ریزی هم بکنم یا منابع پیشنهادی کنکور ریاضی برای سن بالا رو بگم.

پدربزرگتون چند سالشونه؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چقدر قشنگه که همچین حمایتی از پدربزرگتون دارید! بله، کاملاً درست فکر کردید؛ اگرچه دانشگاه فرهنگیان م ...

خدا خیرتون بده خیلی ممنونم از پاسخگویی تون

۶۰ سالشونه

ممنون میشم راهنمایی ام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خیرتون بده خیلی ممنونم از پاسخگویی تون۶۰ سالشونهممنون میشم راهنمایی ام کنید

اینا هوش مصنوی بهت گفت 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خدا حفظشون کنه! ۶۰ سال واقعاً برای کسی که انگیزه و هوش بالا داره، اصلاً دیر نیست. خیلی‌ها توی همین سن یا حتی بالاتر شروع به درس خوندن کردن و موفق هم شدن. حالا قدم‌به‌قدم یه برنامه عملیاتی و انگیزشی براتون می‌نویسم:

• هدف نهایی: تدریس ریاضی
  • مسیر انتخابی: شرکت در کنکور سراسری (ریاضی فیزیک) و تحصیل در رشته ریاضی کاربردی یا محض
  • ویدیوهای آموزشی
  • کتاب‌های گام به گام: برایخدا حفظشون کنه! ۶۰ سال واقعاً برای کسی که انگیزه و هوش بالا داره، اصلاً دیر نیست. خیلی‌ها توی همین سن یا حتی بالاتر شروع به درس خوندن کردن و موفق هم شدن. حالا قدم‌به‌قدم یه برنامه عملیاتی و انگیزشی براتون می‌نویسم:

---

برنامه‌ پیشنهادی برای پدربزرگتون (هدف: قبولی در رشته ریاضی و تدریس)

۱. هدف‌گذاری مشخص

هدف نهایی: تدریس ریاضی

مسیر انتخابی: شرکت در کنکور سراسری (ریاضی فیزیک) و تحصیل در رشته ریاضی کاربردی یا محض

۲. منابع پیشنهادی کنکور (نسخه ساده‌شده برای شروع)

۳. ابزار یادگیری ویژه پدربزرگ‌ها

ویدیوهای آموزشی: سایت‌هایی مثل kanoon.ir، alaatv.com، یوتیوب فارسی

کتاب‌های گام به گام: برای فهم بهتر کتاب درسی

تست خیلی زیاد نیاز نیست؛ بیشتر تمرکز روی یادگیری مفهومی باشه

۴. زمان‌بندی پیشنهادی (نیمه‌وقت، متناسب با سن)

روزانه ۳ تا ۴ ساعت مطالعه با استراحت بینش

مرور آرام و مداوم، نه فشرده و استرس‌زا

۵. آزمون دادن

در کنکور ثبت‌نام کنه (دی یا تیر ۱۴۰۵)

حتماً در آزمون‌های آزمایشی سبک شرکت کنه تا فضا دستش بیاد (قلم‌چی، گزینه دو)

۶. مسیر بعد از قبولی

در دانشگاه پیام نور یا آزاد ثبت‌نام کنه (آزاد نیاز به رتبه بالا نداره)

از ترم دوم می‌تونه تدریس خصوصی رو با دانش‌آموزان ابتدایی شروع کنه و کم‌کم بره سراغ متوسطه اول و دوم

۷. جذب شاگرد

ثبت‌نام در سایت‌های:

---

اگر خواستید، می‌تونم یه نمونه جدول مطالعه هفتگی ساده برایش طراحی کنم. دوست دارید؟

فهم بهتر کتاب درسی
  • تست خیلی زیاد نیاز نیست؛ بیشتر تمرکز روی یادگیری مفهومی باشه
  • روزانه ۳ تا ۴ ساعت مطالعه با استراحت بینش
  • مرور آرام و مداوم، نه فشرده و استرس‌زا
  • در کنکور ثبت‌نام کنه (دی یا تیر ۱۴۰۵)
  • حتماً در آزمون‌های آزمایشی سبک شرکت کنه تا فضا دستش بیاد (قلم‌چی، گزینه دو)
  • در دانشگاه پیام نور یا آزاد ثبت‌نام کنه (آزاد نیاز به رتبه بالا نداره)
  • از ترم دوم می‌تونه تدریس خصوصی رو با دانش‌آموزان ابتدایی شروع کنه و کم‌کم بره سراغ متوسطه اول و دوم

اگر خواستید، می‌تونم یه نمونه جدول مطالعه هفتگی ساده برایش طراحی کنم. دوست دارید؟

خیلی عالی! خوشحالم که این مسیر رو با چنین روحیه‌ای دنبال می‌کنید. حتماً، با کمال میل براتون یک جدول مطالعه هفتگی ساده و متناسب با شرایط پدربزرگتون آماده می‌کنم.

نکته‌ها:

• می‌تونید ساعت‌ها رو جابه‌جا کنید متناسب با زمان و توانش.
  • مهم نیست همه‌چیز دقیق پیش بره، مهم استمرار و آرامشه.
  • اگر بخواد از پایه‌تر شروع کنه (ریاضی متوسطه اول یا حتی ریاضی هفتم تا نهم)، می‌تونم یه نسخه ساده‌تر هم طراحی کنم.

آیا مایلید جدول رو در قالب فایل PDF هم براتون آماده کنم؟

خیلی عالی! خوشحالم که این مسیر رو با چنین روحیه‌ای دنبال می‌کنید. حتماً، با کمال میل براتون یک جدول ...

حتماً، اینم همون جدول به صورت ساده و قابل کپی:

شنبه:

• ۹ تا ۱۰: ریاضی پایه دهم
  • ۱۰:۳۰ تا ۱۱:۳۰: عربی پایه دهم
  • ۱۷ تا ۱۸: دیدن فیلم آموزشی ریاضی

یکشنبه:

• ۹ تا ۱۰: فیزیک پایه دهم
  • ۱۰:۳۰ تا ۱۱:۳۰: دین و زندگی
  • ۱۷ تا ۱۸: حل تمرین ریاضی با کمک گام‌به‌گام

دوشنبه:

• ۹ تا ۱۰: زبان فارسی (ادبیات)
  • ۱۰:۳۰ تا ۱۱:۳۰: شیمی پایه دهم
  • ۱۷ تا ۱۸: تست‌های ساده فیزیک

سه‌شنبه:

• ۹ تا ۱۰: ریاضی پایه یازدهم
  • ۱۰:۳۰ تا ۱۱:۳۰: عربی پایه یازدهم
  • ۱۷ تا ۱۸: حل نمونه‌سؤال از دروس گذشته

چهارشنبه:

• ۹ تا ۱۰: فیزیک پایه یازدهم
  • ۱۰:۳۰ تا ۱۱:۳۰: زبان انگلیسی (واژگان + گرامر ساده)
  • ۱۷ تا ۱۸: دیدن ویدیو آموزشی مفاهیم سخت

پنج‌شنبه:

• ۹ تا ۱۰: جمع‌بندی ریاضی هفته
  • ۱۰:۳۰ تا ۱۱:۳۰: مرور شیمی
  • ۱۷ تا ۱۸: تست ترکیبی و مرور نکات

جمعه:

• استراحت ذهنی، پیاده‌روی و مرور آزاد
  • دیدن کلاس آنلاین یا فیلم مفهومی سبک
  • بدون فشار، فقط تثبیت و انگیزه‌بخشی

اگر پدربزرگتون بخواد، می‌تونم نسخه ساده‌تری فقط با ریاضی و دروس عمومی هم طراحی کنم. بگید تمرکزش بیشتر روی چه درس‌هایی باشه؟