سلام دوستان عزیز مراقب باشید که کجا دارید مشاوره میرید من چند وقت پیش از مرکز مشاوره مهر پیش خانم مریم نریمانی وقت گرفتم.با خانم نریمانی از طریق برنامه هایی که توی داریو البرز داشتن آشنا شدم. روزی که می خواستم برم پیش ایشون دیرم شده بود عجله داشتم از سمت بلوار طالقانی شمالی وارد خیابون بهار شدم که تابلو مرکز مشاوره مهر رو دیدم وقتی رفتم تو بهم گفتن خانم نریمانی امروز نیستن به جای ایشون یه روانشناس دیگه داریم منم خیلی بهم برخورد باهاشون شروع به بحث کردم که گوشی موبایلم زنگ خورد. منشی خانم نریمانی بودن که چون دیر کرده بودم بهم زنگ زدن. خلاصه بگم که این مرکزه که روبروی پارک شرافت توی خیابون بهار هست یه مرکز قلابیه و بعد از اینکه رفتم پیش خانم نریمانی متوجه شدم که من خیلی راحت می تونستم از روی تابلو تشخیص بدم نباید برم اونجا. یه تابلو برای سازمان نظام روانشناسی هست که اسم روانشناس روش نوشته و رنگش سبز و زرده و اندازش 50 در 70 هست و تابلو دیگه مربوط به بهزیستی هست که یه مستطیل افقی هست با زمینه آبی رنگ و نوشته قرمز رنگ.
خلاصه که منشی خانم نریمانی زود به داد من رسید وگرنه نمی دونم چی به سرم میومد. ایشون مطبشون توی یه مجتمع پزشکی هست به اسم میلاد نور توی کوچه مهر و تابلو مرکزشون از توی خیابون دیده نمیشه ولی تابلویی که به اسم خودشون هست سر کوچه هست و از توی خیابون دیده میشه روبروی ساختمان بانک رفاه. شماره تماسشون 02632244052 و09379582300