2777
2789
عنوان

خانما پدر شوهرتون از لحاظ مالی حامی بوده یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 45 پست
عزیزم خونه ایی چیزی بهتون داده ؟شوده شوهرتون بگه پدرم کاری برام نکرده ؟

اره ولی برای قبل ازدواج ما بوده برای شوهرم خونه مجردی خریده بود ما هم ۲ سال اونجا بودیم بعدش یه خونه بزرگتر و یه منطقه بهتر رفتیم . کلا هرچی شوهر من داره باباش بهش داده 

نه هیچوقت همچین حرفی نزده شوهرم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بگم هیچی باورت میشه قبل فوتشون سرطان داشتن بچه اش میبردن دکتر، بعد فوت هم یه مقدار بدهی گذاشت رفت، بچه هاشم یکی از یکی ندارتر. 

یه دونه خونه کوچیک داره که برا ۸تابچه و خانمش درواقع هیچی نمیرسه

۱۶ سال از ازدواجم گذشته تا امروز هیچ کمک مالی نکرده عروسی هم که گرفت هدیه ها را که ما بهش میگیم یوزی ...

عجببببب 

شوده شوهرتون پیش شما بگه  بد پدرشو یا بگه هیچکاری برام نکرد ؟

عشــــAــــق🔗♥️

عجببببب شوده شوهرتون پیش شما بگه بد پدرشو یا بگه هیچکاری برام نکرد ؟

نه اصلا ،همیشه میگه بابام دنیایی برا خودش 😑

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد....خدایا شکرت
اره ولی برای قبل ازدواج ما بوده برای شوهرم خونه مجردی خریده بود ما هم ۲ سال اونجا بودیم بعدش یه خونه ...

چ خوب  

من امروز یکی رو دیدم ک از خونه تا شغلش و طلای زنش و بهترین جشن عروسی رو پدرش گرفت 

بعد گفته پدرم بدبختم کرد 

عشــــAــــق🔗♥️

یعنی بگم هیچی باورت میشه قبل فوتشون سرطان داشتن بچه اش میبردن دکتر، بعد فوت هم یه مقدار بدهی گذاشت ر ...

اره باورم میشه  خیلیارو دیدم  ک الان همونا وضع مالیشون توپهههه

عشــــAــــق🔗♥️