2777
2789
عنوان

امروز حلوا پختم خیرات کردم بمناسبت روز معلم برای

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 55 پست
هزاران بار ممنونم از این همه حس خوبت...من دادشم ۷ ساله فوت کرده تقریبا ماهی یه بارخیرات میدم.توروز م ...

باریک الله به شما احسنت قبول حق ان شاء الله  😍🫂🙏

کارتون خیلی خدا پسندانه هست منم حس خوب گرفتم ازتون🌷🌷🌷

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمت کنه عزیزم داغ برادر خیلی سخته انشاالله که خیرات به اموات ما میرسه متاسفانه تنها کار همینه میتونیم براشون انجام بدیم

البته قرآن بخونید براشون خیلی بهتون آرامش میده امتحان کردم خودم

خدا رحمت کنه عزیزم داغ برادر خیلی سخته انشاالله که خیرات به اموات ما میرسه متاسفانه تنها کار همینه م ...

منم بیشتر خیرات میدم و قرآن میخونم....

واغلب وقتا فاتحه میخونم...

اصلا لحظه ی نیس که بفکرشون نباشم

ممنونم ازت دوست مجازی من ....که امروز حالمو خوب کردی

کاری نکردم گلم  فقط يادآوري کردم چقدر کارت بزرگ و با ارزش بوده ❤️❤️❤️از خدا میخوام ادامه دار باشه خیرات دادنتون🌷🌷🌷

برسه به دست نیازمندان خیلی خیلی ثوابش بیشتره 🌸

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

ممنونم عزیزم از این همه محبتت انشاالله که لایق باشمتنها کاری که ازدستم برمیاد همینه وگرنه جور دیگ دل ...

سلامت باشید، خدا شمارو برای برادرتون حفظ کنه تا سالیان دراز براش هدیه  بفرستید.

البته اگه باقیات الصالحات هم کنید که  نور علی نور میشه منظورم  کاریه که بعد از فوت شما، بازم تا آخر دنیا براش هی هدیه و ثواب نوشته میشه، مثلا مثل اینایی که آبسرد کن میزنن یک جای پر رفت و آمد، یا پولی که توی ساخت مسجد مدرسه حسینیه 

یا قرآن و زیارت نامه ای که توی اماکن مقدس قرار میدن تا زائرین که میخونن ثوابی هم به اون شخص برسه

این ها یک هزینه است که به صورت مداوم تا وقتی در دنیا استفاده میشه به علت اینکه به نیت اون شخص مرده اون پول رو دادن برای یک کار عام المنفعه،  ثواب براش نوشته میشه 

اینقدر امر ثواب توصیه شده است که حتی حدیث هست اگه داشت قیامت برپا میشد و انسانی دستش نهال درخت بود، اون رو سریع بکاره، وقتی قیامت میشه خب همه متحیر میشن از عظمتش ولی معصومین گفتن اون موقع حتی این ثواب هم به داد آدم میرسه

هرکس هرچی گفت مهم نیست همینکه شما  به این ثواب کردن و ثواب هدیه دادن مقید هستید خیلی نعمت بزرگیه که خدا ان شاء الله براتون حفظ کنه

خدا شمارو برای عزیزانتون حفظ کنه 🙏

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
سلامت باشید، خدا شمارو برای برادرتون حفظ کنه تا سالیان دراز براش هدیه بفرستید. البته اگه باقیات الص ...

ممنون عزیزدلم که وقت گذاشتی 

انشالله که خداقسمت کنه و یه پولی دستم بیاد قراره یه سری کارها انجام بدم که به قول شما باقیات وصالحات باشه...

قبلا یه سری دعا چاپ کردم و توزیع کردم...ولی در نظر دارم اگه قسمت بشه قرآن برای حسینیه جای خونمون بگیرم

ممنون عزیزدلم که وقت گذاشتی انشالله که خداقسمت کنه و یه پولی دستم بیاد قراره یه سری کارها انجام بدم ...

ان شاء الله امام زمان کمکتون کنن که بتونید همشو انجام بدید

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅