2777
2789

دوستان چهارشنبه ۱۰اردیبهشت توخیابان امام رضا درگیری پلیس وسارق اتفاق افتاده ویه موتورسوار اسنپی آسیب دیده که ازماست خواهش میکنم کسی که تو اون منطقه اون لحظه اتفاق اونجا بوده وچیزی دیده یافیلمی گرفته بهم بگه یادرخواست بده🙏🙏🙏خواهش میکنم بهمون کمک کنین جوان ماجونش توخطره وسط ماجرایی که بهش مربوط نبوده😭😔😔

انشاءالله به حق این روز عزیز جمعه و به حق صاحب این روز یعنی حضرت مهدی علیه السلام، مشکل تون حل بشه عزیزم. 

صدقه بدید، زیارت عاشورا بخونید، خیلی برای همه ی مشکلات توصیه شده. 

امام حسین علیه السلام مشکل رو حل می کنه. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببینید مغازه یا ساختمانی اونجا دوربین مداربسته نداشتناگه داشتن باهاشون صحبت کنید بهتر به نتیجه میرسی ...

رفتیم ازشانس بدما اونجا دوربین نبوده به هردری میزنیم تا فیلمی صحنه ای پیداکنیم چندنفر گفتن ماجراچی بوده میخوام پیگیربشیم ببینیم کسی بوده تواون شلوغی جمعیت ازمصدومافیلمی گرفته باشه مدرک میخوایم به ماهیچ جوابی نمیدن 

انشاءالله به حق این روز عزیز جمعه و به حق صاحب این روز یعنی حضرت مهدی علیه السلام، مشکل تون حل بشه ع ...

قربون امام حسین بشم این بچه ی ما تواسنپ کارمیکرده تو درگیری گلوله خورده به سرش وضعیتش وخیمه ولی به ما هیچی نمیگن هیچ جوابی نمیدن که چه بلایی سرش اومده نمیزارن سی تی اسکن ببینیم 

رفتیم ازشانس بدما اونجا دوربین نبوده به هردری میزنیم تا فیلمی صحنه ای پیداکنیم چندنفر گفتن ماجراچی ب ...

اونقدرها بودند که برای مشکلات این چنینی هیچ مدرکی نداشتند ولی متوسل شدند به امام حسین علیه السلام و نذر زیارت عاشورا کردند و مشکل شون حل شده. 

خوده امام زمان علیه السلام سفارش کردند که هر مشکلی دارید، زیارت عاشورا بخونید. سه بار هم تکرار کردند حرف شون رو. 

اونقدرها بودند که برای مشکلات این چنینی هیچ مدرکی نداشتند ولی متوسل شدند به امام حسین علیه السلام و ...

ممنونم ما واسش نذرکردیم وکلی دعا کردیم تاخدانجاتش بده جوان سنی نداره ولی چون تودرگیری بین سارقین وپلیس بوده شلیک از اسلحه پلیس بوده واسه اینکه ازسر خودشون رد کنن هیچی به ما نمیگن میگن خراش کوچیک بوده ولی هوشیاریش پایینه ازوضعیتش چیزی به ما نمیگن

به نظرم برید شکایت کنید و پیگیر باشید. مگه میشه پاسخگو نباشند؟!

فردامیخوان برن شکایت کنن ولی میخوام بدونیم چه بلایی سرش اومده واقعیت جسمیشونمیگن تو آی سیو هست فقط پدرمادرش میتونن تایم کم ببیننش ولی دکترا جواب درستی نمیدن

ازصبح تاشب توبیمارستانیم دستمون به جایی بند نیست میترسن نمیخوان به ماچیزی بگن پدرمادرش دارن ازبین میرن ازقصه ولی نمیگن داستان چیه حالش خیلی بده هوشیاریش اومده پایین