2777
2789
عنوان

بندانداز برقی چه مارکی خوبه

49 بازدید | 8 پست

سلام خانما

میخوام بندانداز برقی بخرم نمیدونم چه مارک و چه مدلی خوبه.شما دارین راضی هستین؟ چه مدل خوبه؟

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻
من مارک کویین دارمبه نظرم این مارک خوبه ولی یکم سخته تا قلقش دستت بیاد ممکنه بارها ابروتو از ریشه بز ...

چند ساله داری عزیزم؟

مشکلی ندارم باقلقش بالاخره دستم میاد.

برای استفاده هرهفته خوبه؟ داغ نمیکنه خاموش بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساله داری عزیزم؟مشکلی ندارم باقلقش بالاخره دستم میاد.برای استفاده هرهفته خوبه؟ داغ نمیکنه خاموش ...

من گرفتم چندماه استفاده کردم دیگه کلا استفاده نکردم (کلا دیگه صورتمو بند ننداختم)

آره فکر نمیکنم مشکلی براش پیش بیاد اون مدتی که من داشتم که خوب بود 

خاموش هم نمیشد موقع استفاده

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊
سلام عزیرم خوبی یه تاپیک نظر شما بود، نوشته بودی تو زودپز برقی کیک پختی، خواستم بپرسم زودپز برقیت گز ...

سلام عزیزم.بله من توی زودپز برقی کیک پختم.خیلی هم عالی شده بود.گزینه کیک رو خودش داره فقط باید سوپاپ زودپز برقی آزاد باشه که کیک خمیر نشه.زودپزم فوماست.