2777
2789
عنوان

اقایون بیان یاد بگیرین

411 بازدید | 36 پست

دیروز قرمه سبزی پختم و چون یک هفته ای میشد هم دیگه رو ندیده بودیم بهش گفتم ناهار بیا که مشغله کاریش اجازه نداد و قول امروز ظهر داد...امروز وقتی امد مثل بابا ها یه دستش هندونه بود یه دستش مرغ و دوغ محلی در واقع تو این هفته در مورد هر خوراکی که حرف زده بودیم (مثلا دیروز بهش گفتم نمیدونم هندونه هایی که امده شیرین و قرمز هست که بخرم) خریده بود با خودش اورده بود...مسلما همه این خوراکی ها من خودم میتونستم راحت از اسنپ بخرم ولی اینکه یکی انقدر حواسش به حرفای روزمره ات بوده خیلی قشنگه...برای نشون دادن حمایت و توجه تون نمیخواد قله قاف فتح کنین یا حتما گوشی اپل کادو بدین ...یه ذره توجه رابطتتون را کامل میکنه...

چقدر قشنگ انشاالله خوشبخت ترین باشی عزیزم 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توجه کردن ب سخنان همسر رو دیگ

وثتی میگن به مردا باید مستقیم یه مطلبی رو بگی....🤲

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.