2777
2789
عنوان

دیشب دخترم بوی سیگار میداد

175 بازدید | 4 پست

دخترم ۲۰ سالشه 

دانشحو هست و خیلی خیلی خونگیه یعنی قبل از دانشگاه فقط با ما بود و تو جمع خانواده اصلا تو فکر رفیق بازی و این چیزاهم نبود تا حالا هم با دوستاش بیرون نمیرفت اصلا نه که ما بهش اجازه ندیم خودش دوست نداشت بره این منو نگران هم میکرد که چرا باید اینقدر از هم سن و سالاش فاصله بگیره 

امسال وارد دانشگاه شد و کم کم با ۴ نفر دوست شد و شدن یه اکیپ تا الان که ترم دو هست تا حالا باهاشون بیرون نرفته بود و میگفت نمیام و اونا ۴ نفری میرفتن از این ۴ نفر دو نفر خوابگاهین و اینجوری که دخترم تعریف میکنه خانواده هاشونم بشدت سنتی و سخت گیرن

از اون دونفر دیگه یکیشون با مادرش زندگی میکنه چون پدرومادرش جدا شدن...

خلاصه دیروز تولد یکی از همین دوستاش بود با اصرار به دخترم گفتن بیا کافه براش تولد بگیریم دخترم اصلا تمایلی نداشت بره ولی موفق نشد بپیچونه و دیرتر از اونا رفت و زودتر از همشون برگشت اونایی که خوابگاهی نبودن تا ۱۱ بیرون بودن اوناییم که خوابگاهی نبودن تا نزدیکای۱۰(خوابگاه خودگردانه) دخترم وقتی برگشت بشدت بوی سیگار میداد آخه اصلا اهل این چیزا نیست کلا متنفره از آدمای سیگاری ولی خودش بهم گفت که دوتا از بچه ها پاد و قلیون میکشن ولی حرفی از سیگار نزده بود همونی که پدرومادرش جدا شدن اینجوریه که شب خیلی دیر میره خونه و مادرشم معمولا تا ۲ شب مغازشونه و خیلی از دخترش خبر نداره 

دخترم میگه خونه دوست پسرشم میره و اینجوریه که مثلا خیلی براش عادیه که مثلا با یه اکیپ هفت نفره دختر و پسر شب بمونن ویلا...

شاید تو جمع نزدیک ش کشیدن اونم بو گرفته لباساش :ولی در کل اتفاقا بچه هایی که خیلی خونگی ن یهو که تو جمع قرار میگیرن برای اینکه دیگران نگن فلانی  بچه ننه است و خونگی ه و تحت تاثبر جو سعی میکنن همرنگ جماعت بشن زود بدون فکر 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
شاید تو جمع نزدیک ش کشیدن اونم بو گرفته لباساش :ولی در کل اتفاقا بچه هایی که خیلی خونگی ن یهو که تو ...

تحت تاثیر قرار نمیگیره چون خودش اینجوریه که ازشون فاصله میگیره یعنی انگار علاقه ای نداره جایی جز دانشگاه اینا رو ببینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به شدت به دخترت افتخار کردم که خودشو درگیر نمیکنه و به نظرم شمام بهش افتخار کن هر چی بهت گفت بیشتر دوستانه رفتار کن باهاش تا مسائلو برات باز کنه سعی کن رفیقش بشی جای مادر 

و مطمئن باش دختری که موقعیت داره خودش کاری نمیکنه هیچکس نمیتونه وادارش کنه 

ولی بزار وارد جمع بشه دوست خوب پیدا کنه الان متاستفانه دوست خوب خیلی کمه هر کیو میبینی دستش سیگاره و تو اکیپا میچرخه 

عزیزم به شدت به دخترت افتخار کردم که خودشو درگیر نمیکنه و به نظرم شمام بهش افتخار کن هر چی بهت گفت ب ...

سلامت باشی گلم

من خیلی سوال پیچش نمیکنم خودش اکثر چیزا رو بهم میگه 

دلم نمیخواد فکر کنه تحت کنترله