2777
2789
عنوان

بیایین بگین چمه سرم گیج میره

43 بازدید | 8 پست

سلام دوستان بنده دیروز سردرد مختصری داشتم که با استامینوفن آروم شد اما امروز صبح برانماز صبح با سرگیجه بدی بیدار شدم وسط سرم درد می‌کنه و وقتی دراز میکشم سرم گیج می‌ره ولی تا میشینم سر گیجه ندارم دکترم تلفنی باهاش حرف زدم گفت بتاهیستین بخور که فایده نداشت چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با سردرد و سرگیجه پاشدم 

البته دیشبم لرز و سردم بود 

ویروس جدیده که از همسر گرفتم

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

این روزا ویروس گوارشی شایع شده اسهال و تهوع و معده درد نداری؟

چرا از سردرد و سرگیجه حالت تهوع گرفتم ولی ربطی به ویروس نداره میگن مال گوشمه ولی خوب دارو هم فایده نکرد

یعنی ویروسه خوب چیکار کردین خوب شدین

خودم که فعلا نرفتم دکتر 

همسر که خونه موند استراحت کرد و سروم زد و 

دارو  که پنی سیلین و دو نوع قرص گوارشی بود 

و سوپ و مایعات 

البته اینم بگم قبلش خلط و آبریزش بینی و لرز داره

اگه این علائم رو نداری مشکل دیگه ایی هست

کم خونی و غلظت و فشار و منیر و......حتی هورمونی

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲