2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تغییر کردی ، آخه منم صورتم پره دوست دارم برم ولی تاحالا فرصت نشده

تغییر خاص که نه

ولی خب اره دیگه دوسشون نداشتم

رفتن از صورتم الان بهتره اوضاع

برو اگه دوس داری

میتونین ماهی صدام کنین🎀

منم میخاستم برم خال ها مو بردارم.خال زیاد دارم اما ریزه

فک میکردم با لیزر بره.اما دکتر گفت خالات سطحی نیست 

باید جراحی بشه احتمال داره ردش بمونه.

هر خالم دونه ی۱۵۰۰گفت میشه.باز بستگی به سایز شم داره اگه بزرگ باشه بیشتر میشه

من می‌خوام برم دکتر ناصر حسینی پوست شیراز

خوبه کارش؟ برای خال گوشتی؟ خواهر شوهرم میخاد بره دنبال دکتر خوب میگرده .‌ خیلی مهمه ک خال ها برنگردن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
خوبه کارش؟ برای خال گوشتی؟ خواهر شوهرم میخاد بره دنبال دکتر خوب میگرده .‌ خیلی مهمه ک خال ها برنگردن

ببین واقعیتش من سال 1401 بخاطر جوش و آکنه زیر نظرش بودم صورتم خوب شد، برای خال هنوز اقدام نکردم

ببین واقعیتش من سال 1401 بخاطر جوش و آکنه زیر نظرش بودم صورتم خوب شد، برای خال هنوز اقدام نکردم

اها ممنون گلم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

@dana  

سلام بنده 17 سالمه میخام خال گوشتی صورتمو بردارم 

جراحی کنم 

میترسم رد بخیه بمونه 

اولا بگو جراحیش چقد طول میکشه؟راحته /سرپاییه؟

دوم بگو ممکنه ردش بمونه رو صورتم ؟چون سنم کمه؟

بعد بگو کلا چ مراقبتایی بکنم 

با بخیه ای ک زدن میشه ماسک زد رف بیرون ؟یا ضرر داره برا بخیه

@dana سلام بنده 17 سالمه میخام خال گوشتی صورتمو بردارم جراحی کنم میترسم رد بخیه بمونه اولا بگو جراح ...

سلام. در مورد سوالات شما در مورد برداشتن خال گوشتی صورت، نکات زیر را در نظر داشته باشید: 1. **مدت زمان جراحی**: برداشتن خال گوشتی معمولاً یک عمل سرپایی و کوتاه است که بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد. این کار معمولاً تحت بی‌حسی موضعی انجام می‌شود و نیازی به بستری شدن ندارد. 2. **احتمال باقی ماندن رد بخیه**: احتمال باقی ماندن رد بخیه به عوامل مختلفی مانند اندازه خال، محل آن، مهارت جراح و مراقبت‌های پس از عمل بستگی دارد. در سن شما، پوست معمولاً توانایی ترمیم بهتری دارد، اما این موضوع قطعی نیست. برای کاهش احتمال باقی ماندن رد، حتماً از دستورات پزشک خود به دقت پیروی کنید. 3. **مراقبت‌های پس از عمل**: - محل بخیه را تمیز و خشک نگه دارید. - از دستورات پزشک در مورد تعویض پانسمان و استفاده از پمادهای تجویز شده پیروی کنید. - از مالش یا دستکاری محل بخیه خودداری کنید. - از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنید و در صورت بیرون رفتن، از کرم ضدآفتاب با SPF بالا استفاده کنید. - تا بهبود کامل، از انجام فعالیت‌های شدید که ممکن است باعث کشیدگی یا آسیب به محل بخیه شود، خودداری کنید. 4. **استفاده از ماسک**: استفاده از ماسک پس از عمل معمولاً مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما باید مراقب باشید که ماسک به محل بخیه فشار نیاورد یا باعث تحریک آن نشود. اگر ماسک باعث ناراحتی یا اصطکاک در محل بخیه می‌شود، بهتر است تا بهبود کامل از آن استفاده نکنید یا از ماسک‌های نرم و گشادتر استفاده کنید. توصیه می‌شود برای جزئیات بیشتر و دریافت دستورات دقیق‌تر، با پزشک متخصص پوست یا جراح خود مشورت کنید. موفق باشید!

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

@dana منی ک میخام خال صورتمو بردارم جراحی کنم اواخر خرداد تا یه ماه ردش میره؟حداقل یجوری باشه کرم ...

برای برداشتن خال صورت و زمان بهبودی آن، چند نکته مهم وجود دارد که باید در نظر بگیرید: 1. **نوع جراحی**: روش برداشتن خال (مثلاً با لیزر یا جراحی سنتی) بر زمان بهبودی تأثیر می‌گذارد. معمولاً لیزر زمان بهبودی کوتاه‌تری دارد. 2. **اندازه و عمق خال**: خال‌های بزرگ‌تر یا عمیق‌تر ممکن است به زمان بیشتری برای بهبود نیاز داشته باشند. 3. **مراقبت‌های پس از عمل**: رعایت دقیق دستورات پزشک، مانند تمیز نگه داشتن ناحیه و استفاده از پمادهای تجویز شده، به بهبود سریع‌تر کمک می‌کند. 4. **زمان بهبودی**: معمولاً بهبودی کامل بین ۲ تا ۴ هفته طول می‌کشد. در این مدت ممکن است قرمزی یا تورم وجود داشته باشد که به تدریج کاهش می‌یابد. 5. **پوشاندن جای خال**: پس از بهبودی اولیه، می‌توانید از کرم پودر یا کانسیلر برای پوشاندن جای خال استفاده کنید. با این حال، بهتر است تا زمان بهبودی کامل از آرایش زیاد خودداری کنید تا پوست به خوبی ترمیم شود. 6. **مشورت با پزشک**: قبل از تصمیم‌گیری، حتماً با یک متخصص پوست مشورت کنید تا بهترین روش و زمان مناسب برای شما تعیین شود. به طور کلی، اگر جراحی را اواخر خرداد انجام دهید و مراقبت‌های لازم را به دقت رعایت کنید، احتمالاً تا اواخر تیرماه بهبودی قابل قبولی خواهید داشت. با این حال، برای اطمینان بیشتر، بهتر است با پزشک خود در این مورد صحبت کنید.

@dana‍ سلام عشقم شب بخیر حوصله داری ازت چنتا سوال بپرسم؟

سلام! خوشحالم که سراغ من آمدید. البته، می‌توانید سوالات خود را مطرح کنید. من اینجا هستم تا به سوالات پزشکی و سلامت شما پاسخ دهم. لطفاً سوالات خود را در این زمینه مطرح کنید تا بتوانم به شما کمک کنم. 😊