مودیمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 862 عنوان کیا خال صورت برداشتن بیان 398 بازدید | 47 پست جراحی چقد طول کشید ؟رد بخیه چ مدت بعدش محو شد ؟کلا چ مراقبتایی انجام دادین 1404/02/12 | 14:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gogoosh_22 عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1572 یه خاله گنده بک جراحی کردم نزدیک یکسال رد بخیه بود تا یکسالم جاش برق میزد اما الان اصلا معلوم نیست
مودیمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 862 یه خاله گنده بک جراحی کردم نزدیک یکسال رد بخیه بود تا یکسالم جاش برق میزد اما الان اصلا معلوم نیست وای یه سال ؟چ اندازه بود خالت ؟ببین وایسا ب تک تک سوالام باید جواب بدیاااا
barbiii28 عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 1679 واسه من ی خال زیر چشمم بود ک زایِش کرده بود شاید شده بود ۱۰ تا همه رو با دستگاه سوزوند اولش جاش بد جور مونده بود و گود شده بود چون پوست دور چشم نازکه ولی انقد ترمیم کننده زدم محو شد
راز12 عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 375 با لیزر بر میدارن نه جراحی جاشم اصلا نمیمونه یا صاحب الزمان بازم خودتو بهم نشون بده بزار این بار باهاتون حرف بزنم بزار یه دل سیر نگاتون کنم
مودیمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 862 واسه من ی خال زیر چشمم بود ک زایِش کرده بود شاید شده بود ۱۰ تا همه رو با دستگاه سوزوند اولش جاش بد ج ... اخه من میخام جراحی کنم لیزر فرق داره راحته
مودیمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 862 با لیزر بر میدارن نه جراحی جاشم اصلا نمیمونه برا من با جراحیه از چنتا دکترهم پرسیدم همشون گفتن جراحیلیزر کردم نرف
gogoosh_22 عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1572 وای یه سال ؟چ اندازه بود خالت ؟ببین وایسا ب تک تک سوالام باید جواب بدیاااا باشه بپرس اندازه یه لپه بود
مودیمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 862 باشه بپرس اندازه یه لپه بود سخت بود جراحی ؟من خیلی میترسم فیلمشو دیدم چقد طول کشید جراحی >؟بخیه هارو کی برداشتن ؟
gogoosh_22 عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1572 سخت بود جراحی ؟من خیلی میترسم فیلمشو دیدم چقد طول کشید جراحی >؟بخیه هارو کی برداشتن ؟ اولا بی حس میکنن هیچ نمیفهمی دوما ده دقیقه طول کشید سوما بخیه ها جذب میشن
shervin68 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 10354 برا من با جراحیه از چنتا دکترهم پرسیدم همشون گفتن جراحیلیزر کردم نرف من جراحی کردم و زود بخیه خوب شدرد هم نموندلیزر دکتر گفت برمیگردهصورتم صاف شد 😉
مودیمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 862 اولا بی حس میکنن هیچ نمیفهمی دوما ده دقیقه طول کشید سوما بخیه ها جذب میشن انقد تا حلاا راجب این تاپیک زدمااا میترررسمممم با اینکه همه میگن خیلی راحته مرسی عزیزممم از اینکه جواب دادی
shervin68 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 10354 سخت بود جراحی ؟من خیلی میترسم فیلمشو دیدم چقد طول کشید جراحی >؟بخیه هارو کی برداشتن ؟ بی حسی میزنه و نمی فهمی 😉
gogoosh_22 عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1572 انقد تا حلاا راجب این تاپیک زدمااا میترررسمممم با اینکه همه میگن خیلی راحته مرسی عزیزممم از اینکه جو ... عکسمو دیدی
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17627 باشه بپرس اندازه یه لپه بود کدوم شهر؟ اگر شیرازی دکترتو بگو قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑