2777
2789
عنوان

کنکوریای تجربی در چه حالین بیاین جواباااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 104 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمورد بیماری هموفیلی بود

عه نه راستی من 3 رو  زدم

خب گزینه ها انگار برای هر کی فرق میکنه

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

چرا

دیروزم رشته های دیگه کنکور دادن همچین تایپکی ندیدم ولی امروزو ماشالا چند تا تایپکه میرم که دارن جواب سوالا رو چک میکنن😂😂منم امتحان که می‌بود دوستام می‌پرسیدم بعد عصبی میشدم از پرسیدنشون فکر کنم عادت همه س😂

این سواله هیچکدوم نمیشد

وای دیدی اصن یه جوری بود من فهمیدم یه جای سوال مشکل داره ولی دیگه شانسی زدم واسه سلامت ماده و زاد هاش خوبه

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

شما چندتا سوال ج دادین

ببین ۱۵ تا زدم تا الان که معین کرمی داره حل میکنه ۳ تا غلط و ۵ تا درست داشتم خدا بخیر کنه خیلی ریاضی سخت بود

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی