2777
2789
عنوان

مسخره کردن برای ایرانی ها

141 بازدید | 11 پست

چرا انقد‌موضوع عادی شده بین ایرانیا؟😐

تا یکی یه سوتی کلامی عادی میده زااارت می زنن زیر خنده

نحوه نشست و‌برخاست و لهجه و همه چی یکی ام که خوششون نیاد که مسخره می کنن

بعدم که ازشون می خوای این کارو‌نکن  به تپ میگن بی جنبه

مسخره کردن‌واقعا خیلییییی کار زشتیه

تو قرآنم آیه صریح برای حرمتش اومده

نمی دونم چرا انقد که میگن غیبت نکنید و‌فلان هیچ کس نمیگه مسخره نکنید

بابا عواقب سو مسخره شدن واقعا کمتر از غیبت نیست!

بی جنبه

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

:////

😂خب اسی تو که نمیتونی ب همه بگی نخندن 

ی چیز عادیه واقعا 

بخدای سخت بگیری سخت میگذره

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

😂خب اسی تو که نمیتونی ب همه بگی نخندن ی چیز عادیه واقعا بخدای سخت بگیری سخت میگذره

خندیدنم همه جا مسخره نیست من اینو نگفتم

یه جا می دونی طرف خوشش نمیاد نباید بخندی

خندیدنم جا و مکان و موقعیت‌ داره

من چون خودم کسیو مسخره نمی کنم خوشمم نمیاد کسی این کارو با من بکنه

خودت باشی بخوری زمین پات خون بیاد

دوست داری همه وایسن با دست نشونت بدن بهت بخندن یا یکی بیاد ازت حال و احوالتو بپرسه کمکت کنه؟( البته این صرفا یه مثال بود)

دقیقا خیلی بده. تو کشورهای عربی مسخره کردن دیگران و غیبت و حسودی رو بد میدونن فقط ارزوی خوشبختی میکن ...

نگفتم عربا خوبن

گفتم ایرلنیا مه ادعای تمدن دارن و میگن ما بهترین ملت جهانیم فقط تو شرایط بدی ایم باید رفتارهاشونم در حد‌ ادعاهاشون باشه

نگفتم عربا خوبنگفتم ایرلنیا مه ادعای تمدن دارن و میگن ما بهترین ملت جهانیم فقط تو شرایط بدی ایم باید ...

مثال زدم حتی امریکا واروپا مسخره و دورغ بد میدونن 

واسه شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی🥀
خندیدنم همه جا مسخره نیست من اینو نگفتمیه جا می دونی طرف خوشش نمیاد نباید بخندیخندیدنم جا و مکان و م ...

منم درمورد مثالت باید بگم ابتدایی ک بودم دلخور میشدم از این قضیه

ولی،هرچی بزرگتر شدم دیدم دنیا انقدر ترسناکه و ادما انقدر ناراحتن ک باهرچیزی حاضرن بخندن

ولی این دقیقا برمیگرده ب جتبه چون من ندیدم کسی مثل تو انقدر حساس باشه

من رفیقایی ک انتخاب میکنمم اینطور نیستن

همشون پایه و باهاشون خوش میگذره 

جون حساس نیستن و جنبه شوخی دارن

اتفاقا شوخیه ن جدی

لهجه ها هم هر کدوم شیرینی و جذابیت خودشونو دارن 

چررا قیمه هارو میریزی تو ماستا

سلام خانم خوب هستید ببخشید مزاحم شدم من امسال متقاضی دانشگاه امام صادق هستم و بهتون درخواست دوستی دادم اگه می شه قبول کنید دو سه تا سوال کوچیک ازتون دارم بسیار ازتون ممنونم اگه قبول کنید