2777
2789

من میکروکردم از اواسط ماه پیش تزریق آمپولا رو شروع کردم تا 3روز پیش(پنجشنبه )که عمل پانکچر(تخمک کشی)شدم ولی با این همه آمپول فقط 3تاتخمک داشتم با خودم گفتم من چندماه پیش  که میکرو شدم 13تا تخمک داشتم فقط دوتا جنین برام تشکیل شد حالا با 3تا تخمک اصلا جنینی برام تشکیل میشه بغض کرده بودم و چیزی نمونده بود که ناامید بشم و شروع کنم به گله کردن از خدا ولی جلو خودمو گرفتم و کمی فکر کردم گفتم خدایا میدونم که هر لحظه کنارمی صلاح و خوبیمو هم که خودت بهتر از من میدونی چیه ،غصه خوردن و نگرانی و استرس منم که هیچ سودی برام نداره و نمیتونه شرایطمو مطابق میلم  کنه پس همه چیو میسپارم به خود.واقعا توکل کردم به خودش چون هیچ کاری م از دستم ساخته نبود .دیشب تا 1نشستم و 1000تاذکر گفتم .صبح رفتم برا انتقال همه انتقالیا رو بردن تو فقط به من گفتن بشینم تا پرستار بیاد برام توضیح بده داشتم از استرس پس میوفتادم با خودم گفتم لابد تخمکام جنین نشده بعدم بهم گفتن برو جنین شناسی گفتم الان میرم اونجا و توضیح میدن که جنین ندارم ولی وقتی رفتم جنین شناسی بهم گفتن برو برا انتقال اون لحظه انگار دنیا رو بهم دادن خداروشکر کردم وقتی رفتم تو برای انتقال خانم دکتر بهم گفت هر 3تا تخمکت جنین شده حالا میخوای هرسه تارو برات انتقال بدیم یا میخوای فریز کنی گفتم هر 3رو برام انتقال بدین که خداروشکر انتقال دادن الان حالم خیلی خوبه باین حال خوبمو از خدای مهربونم دارم.خدای خوبم  واقعا ممنون و مدیونتم که دلمو شاد کردی .نتیجه انتقالم رو هم به خدا سپردم اگه صلاح بدونه برام مثبت میشه من تسلیم خواست و اراده شم حتی اگه نتیجه انتقالم مثبت نشه بازم ازش راضی م و عاشقشم 

اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزممم پس شک نکن جوابم میگیری

انشاءالله .به امید خدا

اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
ان شاءالله که به حق حضرت فاطمه (س)مثبت میشه اونم دوقلو

ممنونم عزیزم بابت دعای خوبت.حضرت زهرا انشاءالله دلتو شاد کنه.آمین

واقعا همینجوره منم بچم مشکل پیداکرده بود یه کم باخدا حرف زدم ناراحت بودم بعدسریع معذرتخواهی کردم گفتم توبیشتر ازمن بچمو دوست داری پس میسپرمش به خودت خیلی حالم خوب بود رفتم تهران نتیجه برعکس اونی بود که دکتری لعنتی قم گفتن قربون خدابرم آرومم کرد

فقط باید خدابخواد

برامنم دعا کن دوباره بچه مسپیخام نمیشه

🙏خواهشا برا باردار شدنم یه صلوات بفرستید شاید دلی پاک بود و براورده شد 🙁
خدا رو شکر انشالله مامان دو قلوها بشی. عزیزم میدونی ضخامت آندومتر ت چند بود؟

انشاءالله عزیزم.روز عمل پانکچر قبل از اینکه برم اتاق عمل سونو شدم ضخامت اندومترم 12بود

عزیزم یکی از دوستای من یه جنین بیشتر نداشت همه گفتن صبر کن ولی مطمئن بود همین یه دونه می گیره خدارو شکر که مثبت شد و الان ۶ ماهه بارداره ،

یقین دارم که شما هم مثبت میشی و کوچولو یا کوچولوهای سالم و نازنینتو در آغوش می گیری😍

واقعا همینجوره منم بچم مشکل پیداکرده بود یه کم باخدا حرف زدم ناراحت بودم بعدسریع معذرتخواهی کردم گفت ...

دقیقا .خداروشکر حال بچه تون خوبه انشاءالله همیشه سالم وسلامت باشه.من دیشب ذکر حسبی الله و نعم الوکیل و لاحول ولاقوت الابالله العلی العظیم و لا الا الا انت سبحانک انی کنت من الضالمین رو 1000بار باوضو و روبه قبله بدون صحبت باکسی خوندم .میگن خیلی مجربه .اگه دوست داشتی این ذکررو بگو.انشاءالله خدای مهربون به حق اسم اعظمش حاجت دلتو بده به همین زودیا