2777
2789
عنوان

بی پولی

90 بازدید | 9 پست

واقعا دلم میگیره ...نه بابای پولدار نه شوهر پولدار...بعد کلی جون کندن باید چهار سال دانشگاه بمونم ببینم کی پول گیرم میاد ...بخدا کلی تلاش کردم‌کلی جون کندم ،وقتی بقیه باهام حرف میزنن متوجه میشن یه مشکلی دارم یه غمی یه ناراحتیی...ولی دیگه خسته شدم 

الان فقط پونصد تومن دارم که ۳۰۰ باید بدم کرایه ماشین برگردم دانشگاه...شارزرم رو هم خواهر شکوند...💔🥲من دیگه نمیکشونم ...هرچقدر با نامزدم داد و بیداد میکنم به اندازه کافی پول نمیده دیگه ابرو برام‌نمونده از بس مثل گداها گفتم پول میخوام ...دلم به حال خودم میسوزه از بچگی همش توی فقر و گرسنگی و بی پولی بودم گفتم کنکور میدم راحت میشم ولی دارم بدتر میشم...کاش اروم چشامو روهم‌بزارم و بمیرم دیگه

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درس چی می خونی چرا کار نمیکنی؟

بهداشت عمومی...مشاوره کار میکنم ولی تعداد دانش اموزام خیلی کمه...چیکار کنم همه کاراها شیفت زیاد دارن منم دانشجوام بیشتر موقع سر کلاس

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

نمیتونی یه کار پاره وقت پیدا ونی؟

نبود همش تایم زیاد میخواست ...کاش بمیرم دیگه نه کاری میخوام نه پولی نه زندگیی

مگه خودت دست و پا نداری خیلیا با درس کارم میکنن برو فروشنده شو برو تو سالن های زیبایی کار کن الان ۷۰ ...

چرا دارم مشاوره هم کار میکنم ولی دانش اموزا کمه...فروشنده ها شیفت زیاد میخوان توی موارد ارایشی زیبایی هم هیچ استعدادی ندارم ...اگه به اینا باشه که ممنونم خیلی بیشتر از اینا من جون کندم و هیچی نشد

نامزدتت کارش چیه چرا از اون هم ناراضی هستی دختر

شبکه بهداشت..هرچی با زبون خوش گفتم هرچی داد و هوار کردم و خودمو کوچیک کردم انگار نه انگار ..خدا شاهده عیدی برام هیچی نگرفت با اینکه سال اول نامزدیمونه ...تولدت ۲۴ فروردین بود بازم هیچ نگرفت روز دخترم هیچی نگرفت ...وقتی از دانشگاه اومدم به خونواده ام سر بزنم و خودشو هم ببینم حتی یه تعارف نکرد کرایه ماشینو حساب کنه ...بهش گفتم تو چرا تولد و روز دختز هیچی برا من نگرفتی بیا میخوام لباس بگیرم ۵۰چ تومن زده میگه کادو روز دختر و تولدت۰...چرا گریه نکنم چرا اشک نریزم ...مگه من زندگی دارم