2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیب زمینی هلالی سرخ کن 

وسطش تخم مرغ بزن 

گوجه رو هم هم میتونی سرخ کنی هم جدا بزاری کنار غذا 

خیلی هم خوشمزه میشه 🫠

خیلی قشنگه ، دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟«گنج »«جنگ» میشود ،«درمان » «نامرد» میشود و «قهقهه» «هق هق»!!! ولی «دزد » همان «دزد» است «درد » همان «درد »است و «گرگ » همان «گرگ»... آری نمی‌دانم چرا «من» «نم»  زده است ، «راه» گویی «هار » شده ، و «روز »به «زور » میگذرد، «اشنا» را جز در «انشا » نمی‌بینی و چه «سرد» است این «درس » زندگی ، اینجاست که «مرگ» برایم «گرم » میشود و چرا که «درد » همان «درد » است :)

املت

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

سیب زمینی هلالی سرخ کن وسطش تخم مرغ بزن گوجه رو هم هم میتونی سرخ کنی هم جدا بزاری کنار غذا خیلی هم خ ...

منظورم خلالی بود 🙂

خیلی قشنگه ، دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟«گنج »«جنگ» میشود ،«درمان » «نامرد» میشود و «قهقهه» «هق هق»!!! ولی «دزد » همان «دزد» است «درد » همان «درد »است و «گرگ » همان «گرگ»... آری نمی‌دانم چرا «من» «نم»  زده است ، «راه» گویی «هار » شده ، و «روز »به «زور » میگذرد، «اشنا» را جز در «انشا » نمی‌بینی و چه «سرد» است این «درس » زندگی ، اینجاست که «مرگ» برایم «گرم » میشود و چرا که «درد » همان «درد » است :)

برنج یا نون دارید؟

اگه نه سیب زمینی و تخم مرغ اب پز که بشه بدون نون خورد

اگر نون دارید که املت،سیب زمینی سرخ شده در کنارش گوجه رو هم میتونید خام بذارید توی نون و ساندویچ کنید هم میتونید نگینی سرخ کنید و گوجه هم خورد شده و سرخ شده ترکیب کنید

اگر برنج دارید،اون سیب زمینی و گوجه رو نگینی و سرخ کنید دمی-دمپخت گوجه درست کنید نوش جان کنید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱