2777
2789

می خوام برم مصاحبه دکترا ،میخوام آزمون msrtبدم که بتونم چند نمره ازش بگیرم تو مصاحبه 

ولی هرجارو نگاه میکنم آموزش آفلاین حداقل یک و نیم ،دوتومن پولشه 

عزیزم ام اس آرتی تی آزمون فوق العاده غیر استانداردیه. هر چیم زبانت خوب باشه سخته قبول شدنش

قدیما از یه جزوه چینی میومد اونم دیگه نمیاد

تولیمو آزمون جایگزین بهتری هست که یه کم گرونه. ولی‌ اگر سوالای سال‌های قبلش رو خوب بخونی قبول میشی

در کل بنظر من وقتت رو برای زبان نزار این مدت. بشین حسابی روی رشته ت و پایان نامه ت وقت بذار و متمرکز شو. یه مقاله کنفرانسیم تونستی بده‌. مهم اینه تو جلسه مسلط باشی و خودتو نشون بدی‌ مدرک زبان اینقدرا تاثیر نداره

اونا یکی رو بخوان یه جوری امتیاز میدن بری بالا

زندگی زیباست...
عزیزم ام اس آرتی تی آزمون فوق العاده غیر استانداردیه. هر چیم زبانت خوب باشه سخته قبول شدنشقدیما از ی ...

وای ممنون عزیزم که وقت گذاشتی جواب دادی

من هنوز پایان نامم تموم نشده 

به نظرت اگه یه دونه مقاله کنفرانسی بدم واقعا تاثیر داره؟

قید دانشگاه دولتی رو که زدم ازبس رشته ما ظرفیتش کمه 

الان می‌خوام گرایشم رو عوض کنم برم دانشگاه آزاد چون دانشگاه آزاد گرایش مارو نداره

حالا این گرایش زیاد رتبم خوب نیست 

اگه بازم نکته ای هست که کمک کنه ممنون میشم بهم بگی🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ممنون عزیزم که وقت گذاشتی جواب دادیمن هنوز پایان نامم تموم نشده به نظرت اگه یه دونه مقاله کنفران ...

چرا قید دولتی رو زدی؟

ارشدت دولتیه؟

دکترای آزاد بخونی همزمان سرکار میری؟

مقاله کنفرانسی بد نیس اگر هیچ مقاله ای نداری بهتر از هیچیه

همه‌ چی بستگی به شرایط زندگیت داره

من اون موقع شرایط ازاد رفتن رو نداشتم و اصلا دنبالش نرفتم نمیدونم چه جوریه

همسرم آزاد خونده ولی چون سرکار میرفت  و به ارتقاش کمک کرد خوب بود براش

مصاحبه آزاد سخت نیست. رو پایان نامه و درسات مسلط باش‌. رو مقاله ای که نوشتی مسلط باش

زندگی زیباست...