2777
2789
عنوان

بلاتکلیفی از دست همسر

155 بازدید | 8 پست

دوستان من و همسرم یه شهر دیگه زندگی میکنیم خانواده خودم یه شهر دیگه خانواده همسرم یه شهر دیگه...مسیر اولمون خونه پدرم هست وقتی میام دو سه روز میمونم همسرم میخاد بره خونه پدر خودش دعوا راه میندازه که تو باید حتما بیای و شر درست می‌کنه که تو نمیای به خانواده من بی احترامی میکنی درصورتی که اینطوری نیست.

وقتی هم میایم خونه پدر ایشون خودش می‌ره بیرون من اکثر مواقع تو خونه هستم خب نمیتونم اذیت میشم تنها با پدر مادرش راحت نیستم.بعد که بهش توضیح میدم میگه چطور خونه خودتون که هستی احساس تنهایی نمیکنی اینجا که میای دلت میخواد بری بیرون خسته شدم از این بحث طولانی نمی‌دونم چی درسته چی غلط شما که از بیرون می‌خونید بگید من چیکار کنم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگهخبچطور اون خونه مامان تو بیادتو نری!

عزیزم اون بیشتر دو روز دیگه خونه ما نمیتونه تحمل کنه یعنی از لحاظ تعداد روز خونه اونا بیشتر میریم حتی عید پدر مادرش اومدن خونه ما و من نتونستم با پدر مادر خودم عید دیدنی کنم ولی بازم می‌گفت من خونه پدرم رو چند وقته ندیدم

بعد همسر من خونه ما که مدام تو خونه نمی‌مونه همش بیرونه و دنبال کارای خودش ولی من نه

بستگی به رفتار داره اگه باهات خوش‌رفتاری و خواهرشوهر مزاحم نداری اشکال نداره میشه تحمل کرد

اخه من اصلا حس خوب و رفتار خوب هم نمی‌بینم همش سردی بخاطر همین بدم میاد تو خونه باهاشون تنها بمونم.خواهر شوهر که خودش مدام بیرونه شوهرمم راننده داداشش که ببره و بیارع خب من تو خونه بمونم چیکار 

چاره ای نداری دیگه وقتی اتقدر قاطی میکنه. اونم خونه مامان بابای شما میاد؟ نمیشه شما باهاش برید بیرون ...

اون میاد خونه پدر من ولی خب دیگه بیشتر از دو روز نمی‌مونه همش تو گوشی و بیرونه و داره تلفن می‌کنه به خانوادش بعد از من توقع داره بیام خونشون چند روز بمونم و تو خونه هم اگر باشم ایراد نگیرم چون خونه خودمون ایراد نمیگیرم بهش میگم خونه پدرم با خونه پدر شما فرق می‌کنه نمیتونم یه جور رفتار کنم که