2777
2789

سلام بله من داشتم.

هفت هفته.

با قرص

ماما آوردم بالا سرم

و فقط می تونم بگم خوب شد پیشم بود.

صبح قرص رو زیرزبون برام گذاشت.

هر ۴ساعت ۴تا دونه.

لرزش شدید بود.

اسهال

بعد شروع شد به دردای مثل پریودی

دم دمای ظهر فقط رو‌توپ بالا پایین شدم

دردا ممتد شد

معاینه شدم و مجبور شدن واژینال هم قرص بزارن

که بعدازظهر در حد یک ربع بسیاااااار شدید شد

خیلی درد کشیدم انگار داشتم زایمان می کردم

البته در دوستم اینطور نبود و در افراد متفاوته.

بالاخره دفع شد

اما قرص ها ادامه داشت تا شب و فرداش رفتم سونو

که گفتن کمی بقایا مونده باید بازم قرص مصرف بشه تا دفع شه.

فقط می تونم بگم اگه بچه نمی خواین

اگه نامزدین و عروسی نکردین

واقعا جلوگیری کنین

اصلا نمی ارزه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر قرصی مصرف نکنید

حسابی تحقیق کنید

ایرانی هم داره اثر گذاریش کمه و معمولا جنین سقط نمیشه و آخرش به کورتاژ می کشه

حتما ماما یا شخص وارد پیشتون باشه

در همه افراد متفاوته

من درد زیاد یه تایمی کشیدم اما دوستم هیچی

من اسهالم تا فرداش ادامه داشت اما دوستم نه

بقایا از من موند اما دوستم نه

من هفت هفته بودم

اون هشت هفته

معمولا علایمی مثل لرز،گر گرفتگی،درد پریودی،در همه هست

خواهشا جدی بگیرید

نگید حالا فوقش سقط می کنم

مکافات داره

سلام دوستان من بچم ۱۲ روزشه میخوام سقطش کنم با قرص زیرزبونی درد‌ داره یا نه؟میخوام تو خونه سقطش کنم راه حل دیگه ای هست برای سقط ک انجام دادین و موفقیت آمیز بوده باشه؟!

دوستان قرصو‌ حتما از‌جای مطمعن تهیه کنید،من خودم هفته ی پیش تو ۷هفته سقط داشتم .قرص رو از ی‌ ماما ک ...

منم از ایشون تهیه کردم عزیزم ،۰۹۳۶۸۲۷۶۱۹۵

واقعا عالی بود قرصش اصلا درد نداشتم واقعا

فکر میکردم خیلی اذیت شم ولی بی نظیر بود کارشون

من سایتوتک اصل رو از این شماره تهیه کردم (09۳۸۵۲۸۳۹۱۷)تایید دکتر زنانم بود و از این لحاظ مطمئن بودم 

روند شروع خونریزی حدودا 5 الی 6 ساعت طول کشید و بعد از اون درد و همه علائمم خوب شد 

تاکید پزشکم روی اصل بودن قرص بود و این که به هیچ وجه از دلالان این قرص رو نخرم 

حین مصرف مایعات شیرین میخوردم و خیلی تحرک داشتم پله بالا پایین میرفتم تا این که به خونریزی و دفع لخته افتادم 

خونریزی 4 روز بود که فقط روز اول و دوم یه مقدار شدید بود و بعد اون کمتر شد 

یک هفته بعد سونوگرافی واژینال  انجام دادم که مطمئن بشم که خداروشکر کامل تخلیه شده بود 

اگر تصمیمت برای انجام این کار قطعیه خب قرص بهترین روشه به شرطی که اصلشو تهیه کنی وآمپول اصلا خوب نیس خطر و عوارض زیادی داره و این قرص هایی که پشت مشکی هستن رو نخری چون گفتن 100 درصد تقلبیه و عوارض داره 

با شماره ای که دادم تماس بگیر میتونی قرص اصل رو ازشون تهیه کنی 

امیدوارم مشکلت حل بشه

منم ازایشون تهیه کردم چون خودم پرستار هستم و دراین خصوص اطلاعات داشتم و دیدم ایشون باتجربه ترین فرد دراین خصوص هستن و پست های بیمارانشون حتی برای چندین سال قبل هست ولی بقیه همه جدید و بی تجربه هستن ونمیشه اطمینان کرد.سلامتی چیزی نیست که بشه ب چالش کشید وباید بادقت و معقول عمل کرد.09385283917خانم حسینی ازنظر بنده باتوجه به تجربه چندین ساله که داخل همین سایت داشتن و جوابدهی پزشکیشون معقول ترین بودن و ازشون بی نهایت شپاسگذارم

هر قرصی مصرف نکنید حسابی تحقیق کنید ایرانی هم داره اثر گذاریش کمه و معمولا جنین سقط نمیشه و آخرش&n ...

سلام عزیزم خوبین ؟ میشه توی شخصی اون ماما رو به من معرفی کنین اگه تهران هستین ؟ خواهش میکنم لازم دارم 

سلام من دیروز تو هفته چهارم سقط جنین داشتم دو تا زیر زبونی و هفت تا هم واژینال فقط دفعه اول که رفتم سرویس بهداشتی ی لخته خون افتاد ولی بعد از شش ساعت خونریزی کمی داشتم امروز خونریزی نداشتم و لکه بینی قرمز و قهوه ای داشتم بنظرتون چیکار کنم

سلام من دیروز تو هفته چهارم سقط جنین داشتم دو تا زیر زبونی و هفت تا هم واژینال فقط دفعه اول که رفتم ...

سلام عزیزم قرص و ازکجا گرفتی میشه بمنم معرفی کنی😔چهارهفتمه میخام سقط کنم،اما قرص گیر نمیارم به پیجای اینستا نمیتونم اعتماد کنم