ماهیکوچولویمشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2318 عنوان کاش منم مث خیلی دخترا خونوادم هزینه هامو میدادن و میشد درس بخونم 420 بازدید | 54 پست مجبورم کار کنم یکی از آرزوهام دندان پزشک شدنه ولی کی قسط بده و هزینه هامو؟ جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓ 1404/02/12 | 11:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zane_tanhaye_shab عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 5314 قسط چی؟ آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم
dream_2 عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 2440 آفرین به شما که دستتون تو جیب خودتونه و روی خودتون ایستادید. هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاشهایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غمهات🌱"
ماهیکوچولویمشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2318 قسط چی؟ گوشی و لپ تاپو فقطم قسط نیست حتی هزینه شارژ و نت و... کلاس کنکور و اینا جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓
dream_2 عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 2440 گوشی و لپ تاپو فقطم قسط نیست حتی هزینه شارژ و نت و... کلاس کنکور و اینا کنکوری هستید؟ هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاشهایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غمهات🌱"
asalsd عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 1249 آرزوی منم شده ادامه تحصیل دوست ندارم کار کنم دلم میخاد درس بخونم😔😔
پریماه88888888 عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 3235 منم خانوادم بی پولن شدید واس کنکور و کتاباش و کلاس هاش هیچ هزینه ای ازشون نگرفتم ❤️🦋
ماهیکوچولویمشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2318 آفرین به شما که دستتون تو جیب خودتونه و روی خودتون ایستادید. بخدا اصلا خوب نیست کاش منم مث خیلی دخترا خونوادم هزینه تحصیلمو میدادن و میتونستم ی رشته خوب بخونم جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓
medrik عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 6972 من از ۱۶ سالگیم دیگه کاملا دستم تو جیب خودم بود تا الانم خودم همه کارامو میکنم، شهریه دانشکاه، لباس، ماشین و... دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی
zane_tanhaye_shab عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 5314 گوشی و لپ تاپو فقطم قسط نیست حتی هزینه شارژ و نت و... کلاس کنکور و اینا من موقع کنکور پول یه کتاب نداشتم ولی خب سر کارم نمیرفتم آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم
ماهیکوچولویمشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2318 منم مث توعم آرزوب پزشکی داشتم ولی حامی ندارم الهییی الان دیدم ی دختره تو بیوش نوشته دندان پزشک واقعا بغض کردم جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓
خوشبخت۱۱۱ عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 544 من از ۱۶ سالگیم دیگه کاملا دستم تو جیب خودم بود تا الانم خودم همه کارامو میکنم، شهریه دانشکاه، لباس، ... چه کاری داشتی ؟
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 78902 گوشی و لپ تاپو فقطم قسط نیست حتی هزینه شارژ و نت و... کلاس کنکور و اینا لپ تاپ و گوشی گرون برای کنکوری لازم نیستدیگه وقتی خرج اصافه تر از بچه معنولی داری باید خودتم کار کنی خب لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد
ماهیکوچولویمشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2318 کنکوری هستید؟ نه عزیز بالای ۲۰ سالم دوست دارم بخونم برای کنکوز تجربییسال کار نکنم بکوب بخونم جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓