2777
2789

مجبورم کار کنم یکی از آرزوهام دندان پزشک شدنه ولی کی قسط بده و هزینه هامو؟

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قسط چی؟

گوشی و لپ تاپو 

فقطم قسط نیست حتی هزینه شارژ و نت و... کلاس کنکور و اینا

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓

گوشی و لپ تاپو فقطم قسط نیست حتی هزینه شارژ و نت و... کلاس کنکور و اینا

کنکوری هستید؟

هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"

آفرین به شما که دستتون تو جیب خودتونه و روی خودتون ایستادید.

بخدا اصلا خوب نیست کاش منم مث خیلی دخترا خونوادم هزینه تحصیلمو میدادن و میتونستم ی رشته خوب بخونم

من از ۱۶ سالگیم دیگه کاملا دستم تو جیب خودم بود تا الانم خودم همه کارامو میکنم، شهریه دانشکاه، لباس، ماشین و... 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

من موقع کنکور پول یه کتاب نداشتم ولی خب سر کارم نمیرفتم 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

منم مث توعم آرزوب پزشکی داشتم ولی حامی ندارم

الهییی الان دیدم ی دختره تو بیوش نوشته دندان پزشک واقعا بغض کردم

لپ تاپ و گوشی گرون برای کنکوری لازم نیست

دیگه وقتی خرج اصافه تر از بچه معنولی داری باید خودتم کار کنی خب

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

کنکوری هستید؟

نه عزیز بالای ۲۰ سالم 

دوست دارم بخونم برای کنکوز تجربی

یسال کار نکنم بکوب بخونم