2777
2789

خیلیا رو دیدم دندون هاشون کج و .. بوده و کامپوزیت کردن درست شده حوصله ارتودنسی ندارم واقیعتش 

بنظرتون صاف میشه یا نه 

وایسین عکس بزارم 

ببین عزیزم بدون اینکه عکسو ببینم دارم بهت میگم شوهرم دندون پزشکه و من دندونام نامرتب بود ولی خب هیچوقت ریسکشو نکرد که برام کامپوزیت کنه. درسته صاف میشه ولی کلی از نسج دندون برداشته میشه در طول زمان دندونات زودتر خراب میشه و هر چهار الی پنج سال هم باید کامپوزیت رو عوض کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم بدون اینکه عکسو ببینم دارم بهت میگم شوهرم دندون پزشکه و من دندونام نامرتب بود ولی خب هیچو ...

یعنی صاف میشه تو رو خدا از شوهرت میپرسی خواهش میکنم ازت عزیزم بخدا اعتماد به نفس و ازم گرفته این دندون لعنتی

ببین عزیزم بدون اینکه عکسو ببینم دارم بهت میگم شوهرم دندون پزشکه و من دندونام نامرتب بود ولی خب هیچو ...

دقیقا منم دندونام کج بود 

بعد ارتو کردم ولی ب خاطر زیبایی بیشتر میخواستم کامپوزیت کنم

دکتر گفت اصلاااااا نکن 

خیلی ضرر داره 

🤕

الان میخوام بلیچینگ کنم 

کاربری قطع دسترسی~

ارتودنسی هم کنی باز ممکنه تا حدی دندانت بهبود پیدا کنن در نهایت خیلی هارو میشناسم که بعدش کامپوزیت کردن 

کامپوزیت اگر مرکز معتبر انجام بشه نه تنها آسیب نمیزنه بلکه باعث افزایش اعتماد به نفس هم میشه البته که کجا اینکار انجام بدی بسیار اهمیت داره چون متریال و پزشک متخصص بسیار اهمیت داره من یک شماره میدم بهشون زنگ بزن با خیال راحت مشاوره بگیر 

۰۹۹۰۳۶۷۷۷۹۴