2777
2789
عنوان

خانوما بیاین باردارم‌و شبا بیدار

152 بازدید | 15 پست

سلام خانوما

من باردارم ۱۵ هفته 

درس و امتحان دارم .روزا فرصت نمیکنم بخونم میخام شبا بیدار باشم و بخونم تیرماه امتحان دارم تا اونموقع بچه ۷ ماه میشه 

بنظرتون بیخوابی چقدر می‌تونه روبچه تاثیر بزاره؟

ممنون

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین بودم اما شب میخوابیدم ساعت 6 صبح بیدار میشدم

منم از 5 بیدار میشه 

دختر یکساله ام هم با من بیدار میشه

چسبیده بهم نمیزاره 

کارای خونه هم هست 

دیگه فرصتی نمی‌مونه بخوام درس بخونم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
عزیزم خواب و غذا دو فاکتور مهم تو سلامت جنینه ولی کم خوابی خودتو عصبی می‌کنه عزیزم

رو بچه تاثیر نداشته باشه خودم مهم نیستم

عزیزدل بچه با خواب مادر و تغذیه درست مادر وزن میگیره. حداقل تو روزا خوب بخواب

درسته 

دیگه چاره ای نیست باید روزا بخوابم 

ممنون

رو بچه تاثیرش بیش فعال و تند تیز و اونم شبا نمی‌خوابه بخصوص زمانی به دنیا بیاد و بخوای شیرش بدی دیون ...

ای بابا

چیکار کنم پس😔

عشقم رو خودت کار کنم خود درمانی مثبت آرامش طبیعت وقت بزار آهنگ ملایم بزار همسرت نوازش و دلداری و کلی ...

ممنون عزیزم 

اما خب فکرو خیالم زیاده چجوری و کی درس بتونم بخونم 

آزمون بدم و...