کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد
کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍 ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍
لباسا رو بریز ماشین حداقل اونا شسته بشه یواش یواش پا میشی
رفتم.شروع کنم..
اسی نیم ساعت دیگه یکی میاد خونه ت پاشو سریع جمع و جور کن
کاش مهمون بیاد...مهمون وتمیزی وبوی غذا دوست دارم
باردارم اما با اینحال در حد غذا درست کردن و ظرف شستن و جارو زدن و انجام میدم یا لباسارو جمع میکنم بدم میاد ظرف بمونه یا پذیراییمدبهم ریخته باشه همیشه سعی میکنم در حد توانم آشپزخونه و پذیراییم تمیز باشه اما زیاد ب اتاقا حساس نیستم 😂