2777
2789
عنوان

مامانا خواهشا کمک کنین

82 بازدید | 7 پست

من بالاخره امروز واکسن لعنتی 18ماهگی رو زدم.متاسفانه بچم اصلا نمی ذاره کمپرس رو بذارم فقط دوبار و خیلی کم گذاشت.شیاف هم نمیذاره بذارم اصلااا.پوشک عوض کردنی کلی داستان دارم شیاف پیشکش... الان خوابه اما همش می پره و تند تند نفس می کشه خیلی میترسم .پاشم ک اصلا تکون نمیده اینا طبیعیه؟

و ی سوال دیگه بردمش تو اتاق خواب خودمون ک نسبتا خنک تره گذاشتمش و روشم ک چیزی ننداختم توی تب که سرما نمیخوره؟؟ نخندین بابت این سوالما 

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  

تبریک واکسنها تموم شد😊ع

پاش درد داره طفلی تا دو سه روز نمیتونه تکون بده.خونه رو گرم نکن که تب نکنه.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خنک باشه خودتم نخواب شیاف نتونستی بزنی شربت استامینوفن بده نشد دیگه شربت بروفن ولی برای بروفن باید شکمش خالی نباشه

من هیچ وقت کمپرس نکردم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
تبریک واکسنها تموم شد😊ع پاش درد داره طفلی تا دو سه روز نمیتونه تکون بده.خونه رو گرم نکن که تب نکنه ...

ی جا بند نبود حالا از درد همش خوابیده .شوفاژ ها رو کلا خاموش کردم جایی هم که خواباندم خنکه روش چیزی نندازم واسه تبش سرما نمیخوره؟

ی جا بند نبود حالا از درد همش خوابیده .شوفاژ ها رو کلا خاموش کردم جایی هم که خواباندم خنکه روش چیزی ...

از اونور بوم نیفتی.خونه طوری باشه که خودت سردت نشه گرمت هم نشه.نگران نباش.فردا پس فردا بهتر میشه.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
عزیزم خنک باشه خودتم نخواب شیاف نتونستی بزنی شربت استامینوفن بده نشد دیگه شربت بروفن ولی برای بروفن ...

چندبار سعی کردم نداشت شیاف بذارم حالا هر سه ساعت استا میدم 1سی سی چون با قطره چکون فقط میخوره ک اونم 1 سی سی بیشتر توش جا نمیشه

چندبار سعی کردم نداشت شیاف بذارم حالا هر سه ساعت استا میدم 1سی سی چون با قطره چکون فقط میخوره ک اونم ...

عزیزم دو برابر وزنش بده و زیر 4 ساعت نده کبدشو از بین نبری دختر خوب

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design