یه چند وقتیه روی گردنم یکی دوتا جوش میزنم من هیچ وقت روی گردنم جوش نمیزدم نمیدونم دلیلش چیه الان واقعا به نظرتون دلیلش چیه روی صورتمم کلی جوش زدم جوش های زیاد که لک هم میشن به نظرتون چیکار کنم علت خاصی داره ؟ آزمایش چی باید بدم برای هورمون و یا مشکلی و...
گلم، جوش زدن روی گردن و صورت ممکنه به دلایل مختلفی باشه. یکی از معمولترین دلایلش میتونه تغییرات هورمونی باشه، مثلا در دوران قاعدگی یا استرس زیاد. حتی تغذیه ناسالم یا عدم رعایت بهداشت پوست هم میتونه تأثیر داشته باشه. اگه جوشها مزمن شدن و رو به بدتر شدن میره، میتونی از داروهای ضدجوش مثل بنزوئیل پروکسید یا اسید سالیسیلیک استفاده کنی. برای بررسی دقیقتر و اینکه هورمونها چطور تأثیر میذارن، آزمایش خون برای بررسی هورمونها مثل تستوسترون یا پرولاکتین میتونه کمککننده باشه. این کارا بهت کمک میکنه بهتر بفهمی که دلیل جوشها چیه و چطور میتونی درمان کنی.]]
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!