2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 58 پست
به سختی اشتی میکنهچقد لوسه از درون وایولی خودشو خیلی مغرور نشون میدهاره به نظرم تو این هفته

سلام عزیزم، من و شوهرم به هم برمیگردیم؟ سه ماهه رفتم

حسش بهم چیه؟

خانواده ش چه حسی بهم دارن؟

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
نه درست میشه انشالله این چند وقت به مردم خیلی فکراشون قاطی شده

عزیزم من دانشگاه حقوق دولتی قبول میشم ؟؟

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به سختی اشتی میکنهچقد لوسه از درون وایولی خودشو خیلی مغرور نشون میدهاره به نظرم تو این هفته

عزبزم برا منم بگو

بنظرت خونواده شوهرم میان برا اشتی؟ تهش چی میشه

عقدکنون میگیرن یا ک

زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂

فامیلتونه .به نظرم ازدواج.اره حسم میگه دوست دارهیه هشدار بهت میدم .فکرتو درگیر نکن چون حسم میگع با ا ...

فداتشم🎀✨️👱‍♀️

کاش زودتر ازدواج‌کنم 

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

اگه دوستش داری باهاش جوری حرف بزن که نشون بده دوسش داری و برات مهمه حسم میگه پسریه که مسئولیت پذیره ...

عزیزم میشه بگی به نظرت آینده من چه طوریه؟ پزشک موفقو ماهری میشم؟ ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه؟ کرمان میرم؟ امیرحسین چه حسی به من داره؟ کی میریم خونه جدید؟مامانم اینجا خیلی خسته شده...

ببخشید سوال زیاد پرسیدم...