2777
2789
عنوان

خاستگار با این ویژگی ها

230 بازدید | 15 پست

فرض کنید یه خانم ۳۲ ساله همکارش ازش خواستگاری کرده و پسره خیلی اخلاقش خوبه و مهربون و صبور و باایمانه در تحقیقات همه ازش تعریف کردند  تحصیلات هر دو نفر ارشده 

از لحاظ ظاهری هم هر دو در یک سطح هستند و دوتاشون هم قدن

از لحاظ مالی هم یه آپارتمان داره 

الان پدر دختر مهریه ۲۰۰سکه میگه ولی پسره میگه این سکه در توان من نیست  

اگه این دختر به پدرش بگه که با مهریه کم موافقه آیا بی احترامی به پدرش می کنه

دختره پسره رو دوست داره چجوری خانواده اش رو راضی کنه❓️ چی بهشون بگه که بی احترامی نباشه و کسی دلخور نشه ازش❓️

تعداد رای : 10
نظرسنجی
پسر خوبیه ازدواج کنه
8
80%
منتظر یه مورد بهتر باشه
2
20%

دویست تا سگه واقعا خیلی زیاده عزیزم چخبره کمترش کم مهم اینه آقا انسان باشه و خوش اخلاق و شرایط خوبی هم داره مخصوصا خیلی خوبه سنش زیاد نیس 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره۳۵ دختره۳۲

خیلی عالیه بهم میآید باهاش صحبت کن اگه احلاقتونم بهم میاد سر مهریه زیاد گیر نده مهم زندگیه الان ک سکه رو درست حسابی نمسدن قانونش داره میشه چهارده تا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

عزیزم، موضوع مهریه همیشه حساسه و درک کردن همدیگه توی این مسائل خیلی مهمه. اگر دختره به پدرش بگه که مهریه رو پایین‌تر می‌ذاره، مهم اینه که این کار رو با احترام و آرامش انجام بده. می‌تونه بگه که "من واقعا این مرد رو دوست دارم و از نظر اخلاقی و مالی مشکلی با هم نداریم. این مسئله برام خیلی مهمه و دوست دارم همه خوشحال باشن، اما فکر می‌کنم اگه مهریه پایین‌تر باشه، شروع راحت‌تری برای زندگی مشترکمون خواهد بود." اینطوری هم به پدرش احترام می‌ذاره، هم به خواسته خودش. مهم اینه که توی این گفتگو، هم احترام طرفین حفظ بشه و هم دختره بتونه نظرش رو بیان کنه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!