2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم بگم که داداشم

220 بازدید | 17 پست

سلام داداش من ۱۷ سالشه و با ی دختر همسن خودش دوست شدا بوده . این دختر عکسای لختیش برا. داداشم میفرستاده . حدودا یه یکماهی میشده ک داداشمو بلاک کرده 

داداشمم یکی از عکساشو میفرسته برا دختر عموی دختره و میگه بگو اگه از بلاک درم نیاری عکستو پخش میکنم 

حالا بابای دختره از داداشم شکایت کرده 

بنظرتون این جریان رو به شوهرم بگم،؟

و اینکه جرم داداشم چیه کسی. میدونه ؟

کاربری دستِ دونفره 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق نداشته عکس های خصوصی کسی رو پخش کنه . مجرمه ولی عنوانش نمیدونم چیه 

فقط دم اون پدر گرم که دخترش آنقدر باهاش راحت بود خیلی از دخترا سر همین موضوع خیلی باج میدن به پسرا

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

حق نداشته عکس های خصوصی کسی رو پخش کنه . مجرمه ولی عنوانش نمیدونم چیه فقط دم اون پدر گرم که دخترش آن ...

اره احمقه ک عکس پخش کرده من خودم سر این جریان باهاش حرف نمیرنم 

بنظرت ب شوهرم بگم یا نگم

کاربری دستِ دونفره 🌹
دادشتم سنش کمه بچست بیعقلی کرده مثله کار دختره چیزه مهمی نیست رازشو‌جار نزن

نمیدونم جرمش چیه 

اخه اون دختره با اختیار خودش فرستاده من تمام پیامهاشو خوندم 

کاربری دستِ دونفره 🌹
اره احمقه ک عکس پخش کرده من خودم سر این جریان باهاش حرف نمیرنم بنظرت ب شوهرم بگم یا نگم

نه در جریان نباشه بهتره بعدا سرکوفت نزنه .بتونید قبل دادگاه برین با پدر دختر صحبت کنید خیلی بهتره

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

نه در جریان نباشه بهتره بعدا سرکوفت نزنه .بتونید قبل دادگاه برین با پدر دختر صحبت کنید خیلی بهتره

یبار دادگاه تشکیل شده . حدودا دوماه پیش 

چند نفر رفتن برا رضایت اما نمیدونم شکایتشونو پس گرفتن یا نه . از کجا میشه فهمید ؟؟؟

از دوماه پیش دیگه نرفتن دادگاه این یعنی شکایتشونو پس گرفتن؟ 

کاربری دستِ دونفره 🌹