یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من چن ماه پیش یه باردارداشتم که اونم از قبل بارداری همین داروهای الانزاپین وسیتالوپرام هردو رو مصرف میکرد خداروشکر هیچ مشکلی م برا بچه پیش نیومد.اما هیچ دارویی رو بخصوص تو بارداری بدون تجویز پزشک نباید مصرف کنی،حتی وقتایی که لازمه باید مراجعه کنی تا دوز دارو روکم یا زیاد کنه،اما سر خود نه
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
منم تحت نظر هستم بچه اتون به دنيا اومد به سلامتي؟حالش خوبه؟
عزیزم من خودم مجردم و کادر درمانم .منظورم این بود که یه باردار داشتم که داروی اعصاب مصرف میکرد نه خودم.بله خداروشکر خیلی حالش خوبه سالم و سرحال.ولی این دارو دیدم رو مادر خیلی اثر داشت اصلا تو حال خودش نبود،خیلی اروم و افسرده طور بود براهمین یادم نرفته
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
اها ممنونم از راهنماييتون من خداروشكر وقتي قرص ميخورم حالم خوبه فقط نگران جنين هستم
خواهش میکنم.نگران نباش فقط تاکید میکنم که بهیچ عنوان برا خودت نسخه نپیچ،نه سر خود قطع کن و نه کم و زیاد کن.انشالله بسلامتی این روزاتم میگذره و نی نی رو بغل بگیری