2777
2789
عنوان

زنان را گرامی نمی‌دارند مگر

188 بازدید | 2 پست

زنان را گرامی نمی دارد، مگر انسان بزرگوار

و به آنان اهانت نمی کند مگر افراد پست و بی مقدار

پیامبراکرم(ص)

پ.ن: برداشت شخصی ممنوع!

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

چه جالب من تو رو تو تاپیکی پیدا کردم درمورد دختری که دزدیده شده و چند هفته گم شد و اخر سر جنازه اش پیدا شد با بلایی که مردا سرش آورده بودن، بعد الان از کرامت زن پست میزاری

بعد در کمال وقاحت برگشتی میگی چون گوشیش مدل بالا بود باعث شد وسوسه بشن و بدزدنش یعنی مستقیما حق دادی این بلا سرش بیاد

چقدر میتونین سنگ دل باشین خوشبختانه همه فهمیدن چادر نمیتونه روی ذات شما پوشش بزاره 

کاش میشد بلاکت کنم ولی به ناچار دیگه هیچ کدوم از تاپیکا و ریپلای هات و نمیبینم و بحث با آدم های دو رویی مثل شما نتیجه نداره ولی این و اینجا گذاشتم تا هرکی تاپیک و خوند فکر نکنه شما ظاهرت با باطنت یکیه

امیدوارم همون خدا تار عنکبوت های ذهنت رو کنار بزاره بلکه واقع بین بشی

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

چه جالب من تو رو تو تاپیکی پیدا کردم درمورد دختری که دزدیده شده و چند هفته گم شد و اخر سر جنازه اش پ ...

بسم الله!

من حق دادم که گوشیش دزدیده بشه یا کشته بشه؟!

خوبه خودم تو تاپیک یه بنده خدایی گفتم که قاتل چقدر احمق و ضعیف‌النفس بوده که به خاطر یه گوشی جون یک آدمو گرفته !

حوصله کل کل کردن با امثال تورو ندارم 

نیازی هم به اثبات افکارم به تو و امثالت هم ندارم 

هرچی که شماها میگید درسته 

اصلا شماها خوب ماها بد 

قضاوت رو میسپارم دست خدایی که صاحب روز جزا هست 

برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه 

تاپیکمو قفل میکنم و اگر جای دیگه هم منشن کنی نمی‌خونم، چون حوصله تو ندارم......

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.