2777
2789
عنوان

شوهرمیخوام😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 48 پست
واقعا چرا نیست؟مگه ما چمونه.؟

دقیقا،بخدا یکی خواستگارم بود مثل سگ عاشقش بودم رفت یه زشت و بد قیافه رو گرفت حلوا‌حلوا میکنش سرش👱‍♀️😭الهی رنگ خوشی نبینه زنیکه ای عوضی باعث شد ماه ها گریه کنم 

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من همین رو سراغ دارم بخدا

واقعا

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

میگم بخدا تازه تک پسر

وای بهبهبهههه😍😭👱‍♀️یعنی من تک عروس میشم

قد صد نود باشگاهی چند تا مدل اورده

یه دونه خوبشو بزارکنار برام

سایتای معتبر همسر یابی ثبت نام کن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

سایتای معتبر همسر یابی ثبت نام کن

اونجا بدردنمیخوره باید دوست بشم با یکی