2777
2789

سلام

من یه آقای ۴۵ ساله هستم، و دو فرزند دارم.

سالهاست که جدا شدم و تنها زندگی می کنم و تو این مدت با افرادی بابت ازدواج صحبت کردم ولی حدود ۷۵ درصد به خاطر فرزند داشتنم قبول نکردند و ۲۵ درصد هم به خاطر موضوعات دیگه به توافق نرسیدیم.

می‌دونم که مشابه شرایط من رو بعضی خانومها دارند ولی ما آقایون در خصوص فرزند طرف مقابل سخت‌گیری نمی‌کنیم.

شما بفرمایید اگر کسی با این شرایط بیاد خواستگاریتون جوابتون چیه؟ 

قبل از هر چیز از افراد مودب و باخانواده تشکر می‌کنم که فهم و درک و تحمل شنیدن نظر مخالفشون رو دارند و هم بابت بی‌ادبی و بی‌فرهنگی بعضی خانوما عذرخواهی می‌کنم چون دیدم توی این سایت چقدر بعضی ها مرزهای فرهنگ و شعور رو جابجا کردند.

سلام..خوب برید خواستگاری افرادی که سن بالاتری دارن...مطلقه هستند و شرایطی مثل خود شما دارن...البته ش ...

بله درست می فرمایید. این مورد رو هم امتحان کردم ولی خوب باید قبل از هر چیز معیارهای دو طرف یکی باشه و بعد رفت و صحبت کرد. از این راه هم فعلا نتیجه ای حاصل نشده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله درست می فرمایید. این مورد رو هم امتحان کردم ولی خوب باید قبل از هر چیز معیارهای دو طرف یکی باشه ...

اگه خانما در این موارد از قبل صحبت کنن وقت شما هم کمتر گرفته می شه..به مادر یا خواهرتون بگید پرس و جو کنن یه نفر که مشکلی با این قضیه نداره پیدا کنن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
خواستگاری خانم بدون فرزند که نمیشه برید طرف بهش برمیخوره.اگه خانمم هم شرایط مثل شما باشه بازم براش س ...

اره خیلی..کنار اومدن با اون بچه و این که اخرش این زن رو به عنوان مادر نمی پذیره

من به شخصه در خودم اون فداکاری لازمو نمیبینم که بچه های کس دیگه رو بتونم بزرگ کنم 

میترسم از تنش ها و درگیری های اینده 

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

خواستگاری خانم بدون فرزند که نمیشه برید طرف بهش برمیخوره.اگه خانمم هم شرایط مثل شما باشه بازم براش س ...

بچه های من پیش مادرشونن و تقریبا بزرگن و میشه گفت که بیشتر با هم دوستیم تا پدر و فرزند.

اره خیلی..کنار اومدن با اون بچه و این که اخرش این زن رو به عنوان مادر نمی پذیره

من خودم‌با اینکه ی بچه داشتم مرد بچه دار اصلا برای خواستگاری راه نمی‌دادم.اصلا ناسازگاری خود بچه ها با هم اختلاف ایجاد میکنه.اینزمونه کی حوصله بحث داره.

شما بهتره برید خواستگاری خانمی که نمیتونه بچه دار بشه ولی دلش بچه میخواد. البته سخته پیدا کردن چنین ...

منم میخواستم اینو بگم ،

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

من خودم‌با اینکه ی بچه داشتم مرد بچه دار اصلا برای خواستگاری راه نمی‌دادم.اصلا ناسازگاری خود بچه ها ...

اره تو فامیل ما هم یه نفر بود به خاطر بچه ی اون اقا و البته بحثای دیگه طلاق گرفت..

بچه های من پیش مادرشونن و تقریبا بزرگن و میشه گفت که بیشتر با هم دوستیم تا پدر و فرزند.

خب پس خواستگاری یکی با شرایط خودتون برید و تعهد بدید که بچه ها با مادرشون می‌مونن دیگه.فقط تو رو خدا سمت دختر مجرد نرید.حق داره ناراحت شه