2777
2789
عنوان

میگم چرا اینهمه از خانواده بدبخت شؤهر توقع دارن بعضیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 31 پست

من از اینکه خودشون پول دارن و‌همش میگن پدرمادرش چرا کمک نمیکنن پولمونو بیشتر کنیم حرصم میگیره 

طرف زحمت کشیده واسه خودش پول جمع کرده قرار نیست تو این گرونی بیاره واسه تو خرج کنه 

بحثم بااونابی نیست که هیچی ندارن با اوناست که دارن و توقع هم دارن

مثل اون کاربره که همش بی احترامی میکرد و میکفت پدرشوعرم خونشو نزد به اسم من تا ما خونه خودمونو بدیم اجاره 

فک کنم با پربازدید امشب بود ولش کن عزیزم والا اینجا اومدیم درد و دل نمیدونم چرا یسریا انقد ادا در می ...

این راحته که بازبان شیطان سخن بگیم که یه حرصی ازخودمون خالی کنیم به طرف یه نیشی بزنیم اسمشم بذاریم نصیحت ودلسوزی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تاپیک پربازدید ولی بچه اولتونم باشه برا شما خوشحال کنندس نه بقیه انتظار نداشته باشید هم خودتون را ...

ببخشید عزیزم یعنی پدر بزرگ مادر بزرگ بچه نباید خوشحال باشن بلخره نوه شون به دنیا اومده بچه غریبه که نیست 

👑❤️‍🔥با افتخار دِتِ لَکِم❤️‍🔥👑

ادا نیست تعجب میکنم خودم وقتی داداشم و خانمش گفتن که بچه تو راهی دارن گفتم مبارکه بسلامتی دیگه اومدم ...

شما کم ذوقی عزیزم من خودم دختر همسایمون حامله شد داشتم بال در میوردم دیگه چه برسه فامیل برای اینکه اونا ناراحت نشن یکم ظاهرتو لاقل حفظ کن

ببخشید عزیزم یعنی پدر بزرگ مادر بزرگ بچه نباید خوشحال باشن بلخره نوه شون به دنیا اومده بچه غریبه که ...

هنوز به دنیا نیومده تازه باردار شده اونم بچه دوم طبیعتا عادیه دیگه 

بعد ندیدنشون که پیام بوده

الهی شکر ❤️

ببخشید عزیزم یعنی پدر بزرگ مادر بزرگ بچه نباید خوشحال باشن بلخره نوه شون به دنیا اومده بچه غریبه که ...

انگار توقعمون اینه به زن همسایه میگیم خوشحال نشده مادربزرگ پدربزرگ باید ذوق مرگ شن دیگ نوه اونام هس 

شما کم ذوقی عزیزم من خودم دختر همسایمون حامله شد داشتم بال در میوردم دیگه چه برسه فامیل برای اینکه ا ...

دست خودم نیست شاد باورت نشه من خودم باردار بودم سر بچه دومم خواهرشوهرم گفت چرا اینقد زود من اصلا ناراحت هم نشدم باخودم گفتم راست میگه

قضیه مال 12سال پیشه 

ولی کلا اینجوریم غیر از شوهرم از هیچکس ناراحت نمیشم توقع هم ندارم

الهی شکر ❤️

دست خودم نیست شاد باورت نشه من خودم باردار بودم سر بچه دومم خواهرشوهرم گفت چرا اینقد زود من اصلا نار ...

چی بگم عزیزم از یه نظر که خوشبحالت ناراحت نمیشی 

ولی من خودمم خیلی ناراحت میشم و خودم و عذاب میدم یکی اینجوری خشک و خالی تبریک بگه بهم 

شما کم ذوقی عزیزم من خودم دختر همسایمون حامله شد داشتم بال در میوردم دیگه چه برسه فامیل برای اینکه ا ...

اره بنظرمنم وقتی تواجتماع زندگی میکنم ورفت وامدداریم حداقل برای شادی کساییکه نزدیکانمونن ظاهری هم شده ذوق کنیم که دلشون نشکنه واقعا اینا چیزای وجدانی واخلاقی هست وگرنه ادم میتونه هزاردلیل بیاره که من ذوق نداشتم دلیلی نداره چیزی بگم اینا خودمم بارهاشده دراین موقعیت واقعا ظاهر حفظ کردم

اره بنظرمنم وقتی تواجتماع زندگی میکنم ورفت وامدداریم حداقل برای شادی کساییکه نزدیکانمونن ظاهری هم شد ...

اکثرا حفظ ظاهر میکنن دیگ حتی تو اون تاپیک به نظرم مادرش باید بیشتر خوشحال میشد تا بره تو خودش حتی ظاهری الان اون دخترش طفلی فک میکنه خطا کرده بچه دار شده