2777
2789

واقعا این چه مدلشه فقط اینجا میبینم تو این سایت

وگرنه تو واقعیت نه دیدم نه شنیدم اینجوری

یکی میگه چرا سر بارداریم تبریک نگفتن یا سرد تبریک گفتن حالا بچه اولشم نیست که بخواد مردم ذوق مرگ بشن

یکی میگه دو ساله عقدم فقط سال اول یلدایی و عیدی اوردن یعنی توقع داره تو این گرونی هرسال عیدی بدن

یمی توقع تبریک روز معلم و استوری داره یکی میگه چرا شوهرم هرشب میره به مادرش سر میزنه حالا مادرشم طبقه پایینه بابا ول کنین توروخدا 

الهی شکر ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اون تاپیکو دیدم یجوری شدم ، خوب بچه اوردین مبارکتون باشه ، چیکار کنن مردم کوچه رو چراغونی کنن ؟ یه بچه‌ست دیگه بعد مگه اومده به دنیا که بهش تبریک بگن 😑

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

منم بگذار بگم پس 

بچم بدنیا اومده کم کم یکسالش میشه 

دو ساعت اومدن 

نه دیگ اومدن ببیننش 

نه میگذارن بریم خونشون 

بعدم کل داراییشو بین دخترهاش تقسیم کرد 

شاید برات عجیب باشه اما واقعیته 

الان بامن بودیاتفاقا بچه اولم بود😐

نه تاپیک پربازدید 

ولی بچه اولتونم باشه برا شما خوشحال کنندس نه بقیه انتظار نداشته باشید هم خودتون راحتترین هم بقیه 

الهی شکر ❤️

فقط میتونم بگم اگه خیلی حرص میخوری از نی نی سایت برو😐🤣ما دوس داریم مشکلامونو بگیم تو دلمون نمونه ...

فعلا شما داری حرص میخوری من میگم توقعتون کم کنید که اینقدر اذیت نشین

الهی شکر ❤️

نه تاپیک پربازدید ولی بچه اولتونم باشه برا شما خوشحال کنندس نه بقیه انتظار نداشته باشید هم خودتون را ...

بچه اول بود وشوهرم تک پسر بود و من خودم برام مهم نبود اماچون مادرشوهرم چندبارپرسیده بود بهش گفتم اونم اینطوری واکنش نشون داد هیچ وقت قضاوت نکنید لطفا

فک کنم با پربازدید امشب بود ولش کن عزیزم والا اینجا اومدیم درد و دل نمیدونم چرا یسریا انقد ادا در می ...

ادا نیست تعجب میکنم خودم وقتی داداشم و خانمش گفتن که بچه تو راهی دارن گفتم مبارکه بسلامتی دیگه اومدم اینجا دیدم نه مثل اینکه باید بال در بیاریم برا عروسا

الهی شکر ❤️

بچه اول بود وشوهرم تک پسر بود و من خودم برام مهم نبود اماچون مادرشوهرم چندبارپرسیده بود بهش گفتم اون ...

عزیزم من اصلا تاپیک شمارو ندیدم درست بخون گفتم بچه دوم 

الهی شکر ❤️