سلام خانوما دیگ به تنگاومدم .بخدا هیچ خرجی ندارم.همیشه قانع بودم.از خودم زدم.ی بار ارایشگاه نرفتم تاحالا خودم موکوتاه میکنم خودم اصلاح میکنم میگم بذار هزینه الکی نکنم.شوهرم ماهی ۲تومن با جنگ و دعوا بهم میده.یک و دویست هم یارانه
دیگ کلا همه چی با خودمه.لباس واسه بچه ها بخوام بگیرم.هزینه خودم ک البته چیزی واسه خودم نمیمونه.لباس خودم.وسایل خونه دیگه همه چی ب عهده خودمه
میخواستیم جا ب جا شیم من ۱۰میلیون واماوردم ک یکم وسیله خونه بگیرم.ماهی ۹۳۰ تومن قسط اونه.دوباره ی جا دیگ ۳تومن اوردم ماهی ۵۳۰قسط اون.بچه ها ماهی ی دست لباس رو میخوان.خودم ک همیشه اخرسرم.ولی باز لباس میخوام .تا بخوام لبای ی فصلمو تکمیل کنم فصل بعدی شروع میشه.بالاخره مانتو شلوار کیف کفش لباس خونگی لباس زیر.لباس مهمونی
بچه ها هم همینطور
دوماهه دارم بهش میگم بعد عید حقوقت زیاد میشه ماهیانه منو بکن ۳تومن بخدا کمه نمیتونم برسونم
میگه نمیکنم ندارم.با اینکه درامدش خوبه بخدا.
اونروز داداشش میگفت دنبال وامم شوهرم میگه ۲۰-۳۰تومن کارتوراه میندازه؟؟؟
باباش اونروز اومده خونمون میگه میخوام برم شهرستان خونه بگبرم ۱۰۰میلیون کمکم کن.میگه چند ماه دیگه باشه چشم
اونروز میگم پیش دبستانی احتمالا ۳۰میلیون بخواد میگه دیگه ۳۰میلیون پولی نیست که
بعد بخدا من دوماهه هرکاری میکنم ی تومن اضافه کنه ب ماهیانه ام نمیکنه ک
بعد انتظار داره همیشه خوش پوش باشی.چ تو خونه چ مهمونی.ی لباس ساده میپوشی میگه چیه مثل دهاتیا شدی.انگار از سر چار راه اوردمت
امشب اینقد گریه کردم دارم کور میشم دیگه
واسشم مهم نیست کلی قسط دیگه دارم ب جز اینا.لباس خونکی خودمو قسطی اوردم.یکم سوپر مارکت قسطی خرید کردم
تصمیم گرفتم کلیمو بفروشم.ی کاسبی واسه هودم راه بندازم منت اینو نکشم