2777
2789
عنوان

میخوام کلیه امو بفروشم

265 بازدید | 35 پست

سلام خانوما دیگ به تنگ‌اومدم .بخدا هیچ خرجی ندارم.همیشه قانع بودم.از خودم زدم.ی بار ارایشگاه نرفتم تاحالا خودم مو‌کوتاه میکنم خودم اصلاح میکنم میگم بذار هزینه الکی نکنم.شوهرم ماهی ۲تومن با جنگ و دعوا بهم میده.یک و دویست هم یارانه 

دیگ کلا همه چی با خودمه.لباس واسه بچه ها بخوام بگیرم.هزینه خودم ک البته چیزی واسه خودم نمیمونه.لباس خودم.وسایل خونه دیگه همه چی ب عهده خودمه

میخواستیم جا ب جا شیم من ۱۰میلیون وام‌اوردم ک یکم وسیله خونه بگیرم.ماهی ۹۳۰ تومن قسط اونه.دوباره ی جا دیگ ۳تومن اوردم ماهی ۵۳۰قسط اون.بچه ها ماهی ی دست لباس رو میخوان.خودم ک همیشه اخرسرم.ولی باز لباس میخوام .تا بخوام لبای ی فصلمو تکمیل کنم فصل بعدی شروع میشه.بالاخره مانتو شلوار کیف کفش لباس خونگی لباس زیر.لباس مهمونی

بچه ها هم همینطور

دوماهه دارم بهش میگم بعد عید حقوقت زیاد میشه ماهیانه منو بکن ۳تومن بخدا کمه نمیتونم برسونم

میگه نمیکنم ندارم.با اینکه درامدش خوبه بخدا.

اونروز داداشش میگفت دنبال وامم شوهرم میگه ۲۰-۳۰تومن کارتو‌راه میندازه؟؟؟

باباش اونروز اومده خونمون میگه میخوام برم شهرستان خونه بگبرم ۱۰۰میلیون کمکم کن.میگه چند ماه دیگه باشه چشم

اونروز میگم پیش دبستانی احتمالا ۳۰میلیون بخواد میگه دیگه ۳۰میلیون پولی نیست که

بعد بخدا من دوماهه هرکاری میکنم ی تومن اضافه کنه ب ماهیانه ام نمیکنه ک

بعد انتظار داره همیشه خوش پوش باشی.چ تو خونه چ مهمونی.ی لباس ساده میپوشی میگه چیه مثل دهاتیا شدی.انگار از سر چار راه اوردمت

امشب اینقد گریه کردم دارم کور میشم دیگه

واسشم مهم نیست کلی قسط دیگه دارم ب جز اینا.لباس خونکی خودمو قسطی اوردم.یکم سوپر مارکت قسطی خرید کردم

تصمیم گرفتم کلیمو بفروشم.ی کاسبی واسه هودم راه بندازم منت اینو نکشم

حاشا به غیرتش

نباید خریدا رو به عهده میگرفتی،پول ماهیانه ام نمیگرفتی اینحور بهتر بود لااقل هر چی میخواستی به خودش میگفتی در جریان خرج و مخارج قرار میگرفت

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت شدم برات 

کلیه یکی از اعضای مهم بدن شوهرم دیالیزیه خیلی در عذاب 

دنبال راه بهتری باش

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
حاشا به غیرتشنباید خریدا رو به عهده میگرفتی،پول ماهیانه ام نمیگرفتی اینحور بهتر بود لااقل هر چی میخو ...

نمیداد جونمو ب لبم میرسوند تا بتونم ی تیکه لباس بگیرم.بعد همشم خانواده خودش و حتی خودش تیکه مینداختن وای مثل افغانی ها لباس میپوشی.چرا واسه بچه لباس درست حسابی نمیخری.وای خیلی بی سلیقه ای .دیگ گفتم پولو بده دست خودم.الان ک خریدا دست خودمه.میگن چه عجب تازه هرید مردن یاد گرفتی.تازه داری سلیقه یاد میگیری 

عزیزم، این شرایط واقعاً سخته و درک میکنم که احساس فشار می‌کنی. اما فکر کنم قبل از اینکه تصمیمی بزرگ مثل فروش کلیه بگیری، بهتره به راه‌های دیگه‌ای فکر کنی. اول اینکه صحبت کردن با شوهرت خیلی مهمه. شاید نیاز به یه گفتگو جدی و صادقانه داری که شرایط شما رو با هم بازبینی کنید. توی این شرایط، بهتره که برای خودت اولویت قائل بشی و از کمک‌های ممکن استفاده کنی. اگر احساس می‌کنی که این بار خیلی سنگینه، شاید وقتش باشه که به منابعی مثل وام‌های کم بهره یا مشاوره مالی فکر کنی. همیشه یادت باشه که سلامت جسمی و روانی‌ات خیلی باارزشه. امیدوارم شرایط بهتری پیش بیاد و بتونی از این وضعیت سخت خارج بشی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

ناراحت شدم برات کلیه یکی از اعضای مهم بدن شوهرم دیالیزیه خیلی در عذاب دنبال راه بهتری باش

چیکار کنم؟؟دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم برم سرکار.وایه انلاین شاپم سرمایه ندارم.نمیدونم بخدا.اگ ذات بدی داشتم خیلی راحت میتونستم برم با یکی بریزم رو هم واسه تامین مخارجم.همونحور ک دیدم خیلی از دور و بری هام کردن

تازه بخدا تو روی من نگاه میکنه میگ از کتاهلی خستم.اگ میتونستم هیچ‌وقت متاهل نمیشدم کلا اسیر شدم.دیگ واسه خودم نیستم

چیکار کنم؟؟دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم برم سرکار.وایه انلاین شاپم سرمایه ندارم.نمیدونم بخدا.اگ ذات ب ...

ببخشید خوابم میاد درست متوجه مشکلت نشدم 

همسرت پول دارع و خرجت نمیکنه ؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عزیزم، این شرایط واقعاً سخته و درک میکنم که احساس فشار می‌کنی. اما فکر کنم قبل از اینکه تصمیمی بزرگ ...

حرف ب خرجش نمیره شروع میکنه ب داد و بیداد امشب بعد یک ساعت گریه بی وقفه من فقط برگشته میگه چته افسرده شدی؟میخوایی بزرمت دکتر؟میگم کارهای خودتو نمیبینی؟داد میزنه مگه چیکار کردم؟میگی ۳تومن بده میگم ندارم نمیدم ۲تومن میذم

کدوم عاقلی ب زنش ۲تومن پول میده .میگم الان جلو خودت زنگ میزنم ب چند نفر میپرسم ..میگه شاید بقیه دیوانه باشم منم باید دیوانه باشم؟

من کارمندم هرماه لباس نمیخرم هرماه بخوایی لباس بخری که دیگه توخونه جا نمیشه

باورت میشه من کلن دو تا لباس دارم یک سوتین دارم و یک ش ورت ولی چه میشه کرد لابد روزی منم این بوده 

ببخشید خوابم میاد درست متوجه مشکلت نشدم همسرت پول دارع و خرجت نمیکنه ؟

اره درامدش توی شرکت خوبه.جدا از شرکت هم بیرون کار میکنه از ۶صیح تا ۱۰شب سرکاره.ه روز حتی روز های تعطیل.واسه همه پول داره.واسه من انگار میخواد ب دشمنش پول بده .سر ی تومن اضافه کردن ماهیانه من دوماهه جنگ اعصاب داریم

با اینکه ماهیانم خرج خودم نمیشه بخدا همش خرج خونه و بچه ها میشه..کل خونشو واسش نو کردم.خودشم میگه قبلا روم نمیشد کسی بیاد خونمون.الان کیف میکنم تو خونه.انرژی میده بهم خونه..

باورت میشه من کلن دو تا لباس دارم یک سوتین دارم و یک ش ورت ولی چه میشه کرد لابد روزی منم این بوده

شوهرت بهت تیکه میندازه ک‌مث افغانی ها لباس میپوشی؟دایم ب من میگه انگار با پیرزن ۸۰ساله ازدواج کردم.تیپت انگار از سر چارراه برداشتم اوردمت

اره درامدش توی شرکت خوبه.جدا از شرکت هم بیرون کار میکنه از ۶صیح تا ۱۰شب سرکاره.ه روز حتی روز های تعط ...

اهان 

خیلی ناراحت کننده س که داشته و خرجت نکنه 

کلیه تم بفروشی پول اونهم ازت میگیره 

شما عاقلی و با عقل و درایت ازش پول بگیر