2777
2789

لعنت بهشون بچمو درست بی حس نکرده بودن  آمپول رو زدن بعد بچمو پرستاره برد بهش گفتم بزار منم کنارش باشم ساکتش کنم اگر گریه کرد بعد گفت نه نمیشه کسی بیاد خودمون ارومش میکنیم دیگه بی حسه گریه نمیکنه بعد بردنش تو اتاقی که آخر بود اصلا هیچ صدایی نمیومد نگو بچم بیحس نبود دوتا پرستار محکم بچمو گرفته بودن که تکون نخوره وای بمیرم الهی نفس بچم رفته بود از گریه حین ختنه😭😭 درحدی بود که بچم شوکه شده بود دیگه از شوک گریش نمیومد مثل کسی بود که انگار دارن پوستشو می‌سوزندن هق هق میکرد بدون گریه بعد ده دقیقه بچمو آوردن دیدم چشاش کبود شده از گریه تا بغلش کردم محکم شالمو گرفت و یهو جیغ زد گریه کرد نمیدونید اون لحظه چه حالی شدم قلبم تیکه پاره شد نشستم تو مطب جلو مردم با بچم گریه میکردم بچم ساکت نمیشد جیغ های از ته دل میکشید حتی شیر هم نمیخاست دیگه شوهرم دید من طاقت نمیارم بچه رو برد بیرون  و بهش استامینوفن دادیم یخورده اروم شد تا رسیدیم خونه باز گریه کرد بازم استامینوفن دادیم دیگه تا صبح خوابید و دردش اروم شده بود الان خداروشکر بهتره ولی خیلی میترسم پاش بخوره به التش و دردش بگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای پسرت چند وقتشه 

منم باید ببرم ولی اصلا دلم نمیخواد 

اینجوری گفتی دلم لرزید 

تو کجا بردیش 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

فکر نکنم ربط به بی حس نبودن داشته باشه بچه می ترسه پسرمن از ترس ساکت شده بود جم نمی خورد ولی اکثرا خیلی گذیه میکردن بچه ها

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

دوماه

بمیرم براش خدایااااا 

چجوری تحمل کردی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

وای چی کشیدی شما بچه من خودم و باباش کنارش بودیم

خیلی سریع انجام شد قبلش بهش مسکن داده بودم اذیت نشد چند لحظه گریه کرد بعد دیگه پستونک دادم دهنش آروم شد 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د