2777
2789
خیلیا دیدن گفتن خوبی ولی حس میکنم اینجوری میگن ناراحت نشم اصلااا اعتماد ب نفس ندارم 

میرم جلو آینه هزار تا عیب میزارم میام میشینم یه گوشه زار میزنم چراااا من اینقد زشتم اخه

پوستم منافذ و لک زیاد دارم

ابرو هام خوبن ولی مژه هام خیلی کم رنگ چهرم بی روحه 

پیشونیم بلنده 

میخندم چشام گود میشه چال میوفته به چونم

بینیم بزرگ و صورتم قرینه نیست حس میکنم سمتش سکته کرده به ابروم بالاتره 💔😭یه چشمم کوچیک تره

اندام هم نگم براتون چه افتضاح شدم چون کنکوری بودم فقط میخورم تکون نمیخوردم 😭توی ۶ ماه ۱۰ کیلو چاق تر شدم خاک تو سرم بشه الهی چی کار کنم😭😭😭

میشه برای قبولیم دعا کنین . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا عکسشو ببینی انجلینا جولیه خوشگلا هیچوقت اعتماد بنفس ندارن

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

میفهمم چی میگی

ما تو محیط کارمون چنتا دختر ترگل ورگل داریم که چون پولدارن صورتاشونو عمل کردن فوق طبیعی

یعنی میبینی فکر میکنی خدادادی دماغاشون کوچیکو زاویه فک دارن ولی خب چون ما دوران نقاهتشونو دیدیم میدونیم همشون عملی‌ان،فیشیال میرن هرماه،تغذیه خوب دارن

بدیش اینه منی که معمولیه چهرم و هیچ چیز زشت یا زیبایی تو صورتم ندارم در مقایسه با اونا زشت دیده میشم درحالیکه یه عمل نداشتم تو صورت و بدنم

برو بابا 😂😂😂

بخدا میگم😂

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍