2777
2789
عنوان

سنگ صفرا

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 29 پست
پسر من پارسال سنگ کلیه داشت وحشتناک. از یه دکتر سمت شاهرود دارو گیاهی گرفتم ، سریع خوب شد. عالی بود ...

خدا خیرتون بده میشه بفرمایید اسم داروشو دعاتون میکنم

پسر من پارسال سنگ کلیه داشت وحشتناک. از یه دکتر سمت شاهرود دارو گیاهی گرفتم ، سریع خوب شد. عالی بود ...

عزیزم سنگ کلیه با داروهای گیاهی دفع میشه ولی سنگ صفرا کاملا متفاوت و فقط جون بیمار به خطر میفته 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حق دارین خیلی هزینه کردن و انصرافش به این راحتی نیست اگر تا به الان دردی نداشتن نگران نباشید ولی ...

قربونتون برم مرسی که انرژی خوب میدین حتما حتما رژیم غذایش رعایت میکنه مرسی گلم

قربونتون برم مرسی که انرژی خوب میدین حتما حتما رژیم غذایش رعایت میکنه مرسی گلم

بگو برای منم دعا کنن سفرشون به خیر و سلامت انشالله اگر خدایی نکرده هم اونجا مشکلی پیدا کنن تیم مجرب پزشکی هست اصلا نگران نباشید 💚💚💚💚 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بگو برای منم دعا کنن سفرشون به خیر و سلامت انشالله اگر خدایی نکرده هم اونجا مشکلی پیدا کنن تیم مجرب ...

حتما حتما عزیزم  پدرم فقط از ناحیه پشت درد داره وگرنه هیچ کدوم از علائم نداره حداروشکر ولی خودش خیلی دپرسه 

خدا کنه مشکلی پیش نیاد

مرسی گلم خدا خیرتون بده

منم داشتم دارو گیاهی خوردم عفونت کرد شده بود اندازه بادکنک تو شکمم ، عملش خیلی راحته لاپاروسکوپی ۳ تا نقطه اس فقط روی شکم ،ولی خدایی نکرده پاره شه عمل باز میکنن و خطرش هم بالاس .

دنبال دارو گیاهی نباش خانوم 

به حجش برسه بعد برگشتن از حج اقدام به عمل بکنهعمل خیلی راحتی هست

نگران عملش نیستم الان شرایط عمل نداره تا دو هفته دیگه مشرف حجه نمیرسه عمل کنه بخاطر این پرسیدم

نگران عملش نیستم الان شرایط عمل نداره تا دو هفته دیگه مشرف حجه نمیرسه عمل کنه بخاطر این پرسیدم

از اینجا داروی گیاهی نگیرین چطور تو نت اعتماد میکنین هر کسی شماره میگذاره میخواین داروی خوراکی برین بخرین خیلی خطرناکه حداقل اصرار داری برو عطاری محلتون نه اینجا تو نت که هزار کلاهبرداری هست و...