سلام دوستان من پدرم تو سونوگرافیش اومده که کیسه صفراش با لیتیازهای کوچک پر شده دکتر گفته باید عمل کنی ولی تا دو هفته دیگه عازم مکه است نمیتونه عمل کنه و اصلا نمیرسه میخواستم بدونم کسی تجربه درمان با طب سنتی و گیاهان دارویی داشته دعاتون میکنم اگه راهنمایی کنید ممنون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم داشتم دارو گیاهی خوردم عفونت کرد شده بود اندازه بادکنک تو شکمم ، عملش خیلی راحته لاپاروسکوپی ۳ تا نقطه اس فقط روی شکم ،ولی خدایی نکرده پاره شه عمل باز میکنن و خطرش هم بالاس .
نگران عملش نیستم الان شرایط عمل نداره تا دو هفته دیگه مشرف حجه نمیرسه عمل کنه بخاطر این پرسیدم
از اینجا داروی گیاهی نگیرین چطور تو نت اعتماد میکنین هر کسی شماره میگذاره میخواین داروی خوراکی برین بخرین خیلی خطرناکه حداقل اصرار داری برو عطاری محلتون نه اینجا تو نت که هزار کلاهبرداری هست و...