یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مگه قبل ازدواج اخلاقشو نمیدونستیپس دوران نامزدی و عقد واسه چیه
چرا دوره عقد هم همین بود زد و دو ماه بعد عقد پدرم سکته مغزی کرد دو ماه توی کما بود بعد یکسال و چهار ماه زمین گیر بود بعد هم فوت شد, خانواده اینقدر دچار بحران بودن که وقتی واسه مشکلات من نبود اگرچه خودم هم جسارت جدایی ندارم و برای جدایی این تاپیک رو نزدم ! مشاوره هم چند بار رفتم و دوباره هم میرم! توی عقد مادرم یکبار صحبت کردم گفت بعد ازدواج درست میشه!
خیلی باهاش صحبت میکنم خیلی خیلی هر چند وقت یکبار برای توضیح میدم اصلا متوجه نمیشه پا میشه میره دنبا ...
خدا بدلت صبر بده عزیزم. زیادی نگو. میفهمه توجه میخوای شاید بدتر فاصله میگیره. گاهی مجبوریم وقتمون جای دیگه و جور دیگه با ورزشی چیزی پر کنیم. سعی کن با انرژی باشی. با روحیه بالا کم کم خودش جذب زن پر نشاط میشه