2777
2789

بقیه روزا اوکیه ، اما چند وقته اخر هفته که بهش پیام میدم انلاین نمیشه. یا نهایت یکی دو بار اول روز و اخر شب چک میکنه.

بقیه روزا بیشتر وقتا انلاین میشه.

بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این دیگه صددرصد مشکوکه

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

خیلی . اخه چرا یه روز اونم دقیقا اخر هفته؟

از اون نپرسیدی؟ 

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

نه بابا چی بپرسم اخه

حالا من بودم که صددرصد میپرسیدم خیلی عجیبه اخه 

احیانا از اون ادمایی نیس که یک روز در هفته رو از مجازی دور میشن که مثلا به خودشون استراحت بدن؟ 

حالا من بودم که صددرصد میپرسیدم خیلی عجیبه اخه احیانا از اون ادمایی نیس که یک روز در هفته رو از مجاز ...

نمیدونم احساس میکنم می‌پیچونه اگه بپرسم ، کلا ادمیم نیست که توضیح بده ، خودمو خورد نکنم بهتره نه؟

قبلنا به خودش از این استراحتا نمیداد🤡😂

نمیدونم احساس میکنم می‌پیچونه اگه بپرسم ، کلا ادمیم نیست که توضیح بده ، خودمو خورد نکنم بهتره نه؟قبل ...

والا چیزی جز خیانت به ذهنم نمیاد دیگه😂😂😂

هی میخوام زود قضاوت نکنم نمیشهههه بابا نمیشه

والا چیزی جز خیانت به ذهنم نمیاد دیگه😂😂😂هی میخوام زود قضاوت نکنم نمیشهههه بابا نمیشه

اخه اصن این یارو رو نمیشه هیچ جور دیگه‌ای قضاوت کرد!

حداقل اقا دو روز افلاین شو دلم خوش باشه. یه روز!؟ اونم دقیقا تا نصف شب؟! ای بابا… ای بابا😂